L lexoqe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #31 zeki kurt WT dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Bir şey diyeceğim. Neden hala hata dediğiniz şeyi düzeltmediler? Bilgini var mı?
zeki kurt WT dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Bir şey diyeceğim. Neden hala hata dediğiniz şeyi düzeltmediler? Bilgini var mı?
zeki kurt WT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 1.623 Makaleler 2 Çözümler 7 3 Mayıs 2022 #32 lexoqe dedi: Bir şey diyeceğim. Neden hala hata dediğiniz şeyi düzeltmediler? Bilgini var mı? Genişletmek için tıkla... Konu acildiktan sonra Ali Güngör bey konuya ugramamistir.
lexoqe dedi: Bir şey diyeceğim. Neden hala hata dediğiniz şeyi düzeltmediler? Bilgini var mı? Genişletmek için tıkla... Konu acildiktan sonra Ali Güngör bey konuya ugramamistir.
Indra128 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 3.024 Makaleler 1 Çözümler 10 3 Mayıs 2022 #33 lexoqe dedi: Bir şey diyeceğim. Neden hala hata dediğiniz şeyi düzeltmediler? Bilgini var mı? Genişletmek için tıkla... Orijinal metnin yorumlarında biri RAM hızını ölçmek için Mbps'nin daha doğru olduğunu söylemiş, ne kadar doğru bilmiyorum. MSI Breaks 10,000 Mbps Barrier With DDR5 Memory, Achieves Record-Breaking DDR5-10004 Speeds on MEG Z690 Unify-X Motherboard MSI has become the first vendor to hit DDR5 memory overclock speeds of over 10,000 Mbps using its MEG Z690 Unify-X motherboard. wccftech.com
lexoqe dedi: Bir şey diyeceğim. Neden hala hata dediğiniz şeyi düzeltmediler? Bilgini var mı? Genişletmek için tıkla... Orijinal metnin yorumlarında biri RAM hızını ölçmek için Mbps'nin daha doğru olduğunu söylemiş, ne kadar doğru bilmiyorum. MSI Breaks 10,000 Mbps Barrier With DDR5 Memory, Achieves Record-Breaking DDR5-10004 Speeds on MEG Z690 Unify-X Motherboard MSI has become the first vendor to hit DDR5 memory overclock speeds of over 10,000 Mbps using its MEG Z690 Unify-X motherboard. wccftech.com
L lexoqe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #34 Indra128 dedi: Orijinal metnin yorumlarında biri RAM hızını ölçmek için Mbps'nin daha doğru olduğunu söylemiş, ne kadar doğru bilmiyorum. Eki Görüntüle 1377282 MSI Breaks 10,000 Mbps Barrier With DDR5 Memory, Achieves Record-Breaking DDR5-10004 Speeds on MEG Z690 Unify-X Motherboard MSI has become the first vendor to hit DDR5 memory overclock speeds of over 10,000 Mbps using its MEG Z690 Unify-X motherboard. wccftech.com Genişletmek için tıkla... Ben de konu başında zaten ikisi aynı formül demiştim. Bana gülmüşlerdi. O yüzden fazla üstünde durmadım. Yoksa aralarında ki farkı biliyorum. Ama ortada bir yanlış göremedim. Son düzenleme: 3 Mayıs 2022
Indra128 dedi: Orijinal metnin yorumlarında biri RAM hızını ölçmek için Mbps'nin daha doğru olduğunu söylemiş, ne kadar doğru bilmiyorum. Eki Görüntüle 1377282 MSI Breaks 10,000 Mbps Barrier With DDR5 Memory, Achieves Record-Breaking DDR5-10004 Speeds on MEG Z690 Unify-X Motherboard MSI has become the first vendor to hit DDR5 memory overclock speeds of over 10,000 Mbps using its MEG Z690 Unify-X motherboard. wccftech.com Genişletmek için tıkla... Ben de konu başında zaten ikisi aynı formül demiştim. Bana gülmüşlerdi. O yüzden fazla üstünde durmadım. Yoksa aralarında ki farkı biliyorum. Ama ortada bir yanlış göremedim.
zeki kurt WT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 1.623 Makaleler 2 Çözümler 7 3 Mayıs 2022 #35 Sayi olarak birbirine esitler ancak birim olarak farklilar. Fizik birimlerini ortaya atacak olursak bu tabirler birbirinden farkli seyler.
Sayi olarak birbirine esitler ancak birim olarak farklilar. Fizik birimlerini ortaya atacak olursak bu tabirler birbirinden farkli seyler.