MSI Delta 15-A5EFK-002XTR vs. HP Omen EN1006NT

Yorumun için teşekkür ederim, sanırım bende bu pc'den alıcam ya ısındım baya Çünkü f/p olarak alınacak en iyi pc sanırım bu. Ya bunu alcaz ya da rtx 3070 mux switch li bir model ki ondada QHD ekran lazım bence sistemin dengeli olması için; en az 8 k bütçe arttırmak gerekiyor o durumda, masaüstü kurmak daha mantıklı hale geliyor. Ayrıca birçok forumda ileride güncellemeler ile kas gücünün daha sağlam olacağı yazıyor 6700M için, doğrudur yanlıştır bilemem.

Hocam içini açtığında sorun yaşadınız mı, alüminyum folyo ile kaplıymış sanırım. Ben alır almaz RAM'i değiştirip SSD eklemeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:

İçini açıp bakmadım ama tam emin olmamakla birlikte sanırsam alümünyum folyo üst tarafta yani klavyenin ısınmasına engel oluyor ve izledigim videolardan gördügüm kadarıyla parca değişimi yaparken size zorluk cıkarmayacaktır. RAM'ları kötü değil 32 GB yapılmayacaksa gerek yok bence. MSI termal macunları iyi degilmiş sanırsam daha pahalı bir termal macuna geçiş yapabilirsiniz ben Thermal Grizzly Kryonaut alıp değiştirmeyi düşünüyorum.

Kryonaut 80 derece üstünde patlıyor. 30dk R23 testinde tüm etkisi gidiyor. Pump out yapacaktır.

Hocam sağ olun hangi laptopu alacağımı biraz düşünmeliyim.

Hocalarım Trendyol'dan 1 ay önce Gigabyte 15p kd laptop aldım.
Ekranda 1 tane ölü piksel çıktı sizce sorun olur mu? İade edebilir miyim?
Not: Sıfır 21500TL'ye aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…