MSI Dizüstü Bilgisayarlar Nasıldır?

Abdullah Şirin

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar MSI laptop almayı düşünüyorum da. Asus'un serisi hatalı olduğu için MSI almaya karar verdim. MSI nasıldır kaliteli midir? Bir de müşteri hizmetleri ilgili midir? Şimdiden teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Müşteri hizmetleriyle ilgili hep iyi şeyler duydum/okudum. MSI oyuncuların en çok tercih ettiği dizüstü bilgisayar markalarından biridir.

Isınma problemi olan turbo fanın bir noktadan sonra etki etmediği gl62 serisini alacaksan önermem. Vardı sattım. Anlık fps düşüşleri vs gibi sorunlar yaratıyor sıcaklık

Isınma problemi olan turbo fanın bir noktadan sonra etki etmediği gl62 serisini alacaksan önermem. Vardı sattım. Anlık fps düşüşleri vs gibi sorunlar yaratıyor sıcaklık
Cx62 serisini düşünüyorum. Gt 940 m ekran kartı ve i5 6300 hq işlemcisi var. Alanlar memnun gibi ama sen ne dersin ?

Cx62 serisini düşünüyorum. Gt 940 m ekran kartı ve i5 6300 hq işlemcisi var. Alanlar memnun gibi ama sen ne dersin ?
O fiyat bandındaki en iyi dizüstü bilgisayardır, rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ama AAA seviye oyunlardan müthiş performans beklemeyin.

Msi vardı bende müşteri hizmetlerini tam bilmiyorum servise falan gitmedi hiç,sonra satmıştım bu marka oyuncu bilgisayarları olduğundan soğutma kasa klavye tasarımları gayet iyidir.fiyatlar şuan için çok yüksek kurdan dolayı bende tekrar almayı düşünüyordum msi ama alamayacağım galiba

Son düzenleme:
Gtx 950 tek fanlı i5 6300hq işlemcili modeli vardı. Pubg 20 30 fps arası oynatıyor en düşük ayarlarda driverlar güncel ekran kartı ayarlarıda performansa yönelik kalitesi düşük sonuç 92 derece turbo fan çalıştığı halde. Bir çok arkadaşımız daha yüksek değerler görebilir çok fazla değil diyebilir ama oyuncu bilgisayarı için bu durum rahatsız edici kasası ince ekranında temas halinde bükülmeler oluyor. Isındığında klavyesini kullanamıyorsunuz. Bunlar kötü yanları. Henüz donanımsal yada yazılımsal anlamda bir sorun yaşamadım. Beklentilerimin altında da olsa bir çok işimi gördü. Kasa kalitesini artırıp sıcaklık konusunda ilerleyebilirse kusursuz bir marka olabilir. Laptopumu daha yeni sattım bende arayış içerisindeyim aklına takılan başka sorular olursa ulaşabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…