Taha Kacar Megapat Katılım 21 Temmuz 2014 Mesajlar 275 Çözümler 3 20 Ocak 2015 #1 Merhabalar, ben bilgisayarımı aldığımda işlemci frekans hızı 2.5 3.1 arası diyordu. Şimdi sıra sorumda işlemci frekans hızımı ne şekilde 3.1'e çıkarabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2015
Merhabalar, ben bilgisayarımı aldığımda işlemci frekans hızı 2.5 3.1 arası diyordu. Şimdi sıra sorumda işlemci frekans hızımı ne şekilde 3.1'e çıkarabilirim?
Yararsız Üye Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 7.583 Makaleler 10 Çözümler 9 20 Ocak 2015 #2 İşlemci, daha fazla işlem gücü gerektiğinde saat hızını otomatik olarak yükseltiyor. Sen manuel olarak yükseltmiyorsun.
İşlemci, daha fazla işlem gücü gerektiğinde saat hızını otomatik olarak yükseltiyor. Sen manuel olarak yükseltmiyorsun.
YKTYN Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 2.250 Makaleler 6 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ocak 2015 #3 Yüksek performans moduna alırsan frekans düşmez. Oyun oynamadığın zamanlarda Dengeli olarak kullanabilirsin.
Yüksek performans moduna alırsan frekans düşmez. Oyun oynamadığın zamanlarda Dengeli olarak kullanabilirsin.
Taha Kacar Megapat Katılım 21 Temmuz 2014 Mesajlar 275 Çözümler 3 20 Ocak 2015 #4 YKTYN dedi: Yüksek performans moduna alırsan frekans düşmez. Oyun oynamadığın zamanlarda Dengeli olarak kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaacağız o işi?
YKTYN dedi: Yüksek performans moduna alırsan frekans düşmez. Oyun oynamadığın zamanlarda Dengeli olarak kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaacağız o işi?
Yararsız Üye Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 7.583 Makaleler 10 Çözümler 9 20 Ocak 2015 #5 Denetim Masası > Güç Seçenekleri içinden Yüksek Performans'ı seçeceksin.
YKTYN Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 2.250 Makaleler 6 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ocak 2015 #6 Sağ altta pil olan yerden yüksek performansa al. Oradan bulamadıysan Denetim Masası/ Sistem ve Güvenlik/ Güç Seçenekleri altında bulabilirsin.
Sağ altta pil olan yerden yüksek performansa al. Oradan bulamadıysan Denetim Masası/ Sistem ve Güvenlik/ Güç Seçenekleri altında bulabilirsin.