F ferhatr Hectopat Katılım 30 Haziran 2013 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar merhaba, 1 hafta öncesine kadar düzgün çalışıyordu fakat şu an CPU ve GPU kullanım %99 gösteriyor sıcaklık değerlerini falan göstermiyor bunun sebebi ne olabilir yardım eder misiniz? Dosya Ekleri Adsız.png 142,5 KB · Görüntüleme: 117 Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ekim 2020
Arkadaşlar merhaba, 1 hafta öncesine kadar düzgün çalışıyordu fakat şu an CPU ve GPU kullanım %99 gösteriyor sıcaklık değerlerini falan göstermiyor bunun sebebi ne olabilir yardım eder misiniz?
yafesss Femtopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #11 STR4NGE dedi: 2.0.96.0 sürümünde Mystic Light içinde RAM bölümü uçtu gitti Genel olarak stabil bir program değil. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle daha dün düzeldi. Güncellemeyle mi yaptılar bilmiyorum ama Artı 0 Eksi
STR4NGE dedi: 2.0.96.0 sürümünde Mystic Light içinde RAM bölümü uçtu gitti Genel olarak stabil bir program değil. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle daha dün düzeldi. Güncellemeyle mi yaptılar bilmiyorum ama
STR4NGE Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 3.288 Çözümler 18 Yer Tekirdağ | (Sarıyer) 29 Aralık 2020 #12 yafesss dedi: Aynen öyle daha dün düzeldi. Güncellemeyle mi yaptılar bilmiyorum ama Genişletmek için tıkla... Bende sorun hala devam ediyor ama XPG'nin kendi yazılımı ile kontrol ediyorum zaten. Artı 0 Eksi
yafesss dedi: Aynen öyle daha dün düzeldi. Güncellemeyle mi yaptılar bilmiyorum ama Genişletmek için tıkla... Bende sorun hala devam ediyor ama XPG'nin kendi yazılımı ile kontrol ediyorum zaten.