MSI Dragon Center Cooler Boost Nasıl Ayarlanır?

Orkhan_Haji

Femtopat
Daha fazla  
Oyun oynarken sıcaklık belirli bir derecenin üstüne çıktığı zaman fanların "Cooler Boost" teknolojisi ile çalışmasını nasıl ayarlayabilirim? Ya da bunun için başka bir uygulama öneriniz var mı? Oyun sırasında bilgisayar aşırı ısındığında oyunu alta alıp manuel olarak "Cooler Boost"u aktif etmek zorunda kalıyorum.

Dosya Ekleri

• dragon.PNG
    dragon.PNG
    353 KB · Görüntüleme: 396
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun oynarken sıcaklık belirli bir derecenin üstüne çıktığı zaman fanların "Cooler Boost" teknolojisi ile çalışmasını nasıl ayarlayabilirim? Ya da bunun için başka bir uygulama öneriniz var mı? Oyun sırasında bilgisayar aşırı ısındığında oyunu alta alıp manuel olarak "Cooler Boost"u aktif etmek zorunda kalıyorum.
Hocam şu an ayarınız Balanced'de yani dengeli modda User Scenario'ya tıklayın. Orada Extreme Performance'i seçin. Sonra Extreme Performance'nin yanındaki ayarlar sembolü var ona tıklayıp altta Cooler Boost olacak orayı aktifleştirin.

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    330,6 KB · Görüntüleme: 432
  • drag.png
    drag.png
    298,1 KB · Görüntüleme: 417
Hocam şu an ayarınız Balanced'de yani dengeli modda User Scenario'ya tıklayın. Orada Extreme Performance'i seçin. Sonra Extreme Performance'nin yanındaki ayarlar sembolü var ona tıklayıp altta Cooler Boost olacak orayı aktifleştirin.
Hocam ben fanların otomatik hızlanıp yavaşlamasını istiyorum. Hangi ayarda otomatik olur?

Oyun oynarken sıcaklık belirli bir derecenin üstüne çıktığı zaman fanların "cooler Boost" teknolojisi ile çalışmasını nasıl ayarlayabilirim? Ya da bunun için başka bir uygulama öneriniz var mı? Oyun sırasında bilgisayar aşırı ısındığında oyunu alta alıp manuel olarak "cooler Boost"u aktif etmek zorunda kalıyorum.

Dostum benim de MSI laptopum var ama hiç 39 dereceyi görmedim varsa yoksa 95 derecede senin nasıl bu kadar düşük derecesi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı