Çözüldü MSI Dragon Center "make sure the software service is not blocked by Anti-Virüs" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

OrhanBaba

Hectopat
Başlıkta gördüğünüz hatayı alıyorum. Dragon Center'i sildim ve tekrar yükleyince bu sorunla karşılaştım. Silmeden önce çalışıyordu, silip yükledim sırada hiçbir ayar değiştirmedim, veyahutta başka uygulama indirmedim yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Aynı problem bende de var. 3 gündür çözmeye çalışıyorum hala çalışmıyor.
Dostum çözemediysen çözümü bende var.

Aslında çözdüm. Sildim tekrar yükledim. İlk başta düzelmemişti, sonra tekrar tekrar denedim, sonra sadece sil değil de belgeleri C klasörünü de komple baktım, MSI dosyasını kontrol ettim ve sildim her şeyi, o şekilde tekrar yükleyince düzeldi sorunum.
Merhaba, ilk olarak denetim masasından MSI SDK'yı kaldırın. Daha sonra Dragon Center'i komple silin. Ardından MSI'ın sitesinden son versiyon Dragon Center'ı yükleyip, uygulamayı açmadan yeniden başlatın. Bilgisayar yeniden açıldıktan sonra Dragon Center'ı yönetici olarak çalıştırın sorununuz düzelecektir.

Deneyeceğim şimdi.
Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…