MSI Dragon Center scenario sorunu

Hangbao

Kilopat
Merhabalar;

MSI Dragon Center'da bulunan mod dengelide tutuyorum fakat pump sesi bir anda artıyordu. Sonra dikkat edince yazılım modu kendine göre "tepe performans" çektiğini fark ettim. Bu durumu yaşayan var mı acaba? Teşekkürler.

Ekleme;

MSI Dragon Center içerisinde bulunan modlar değiştiğinde önceden "AMD Ryzen balanced" aktif olan modum deaktif olup. Akabinde yazılım içindeki modlara göre güç şeçeneklerine göre otomatik değişmekte olduğunu fark ettim.

Son düzenleme:
Dostum bende de bir sorun var ama tam seninki gibi değil Dragon Centerdan ekran kartını sessiz moda almayınca oyunlarda donup oyundan atıyor ve ekran kartından cızırtı sesi geliyor sende de böyle bir şey var mı? Ekran kartı sanki Dragon Center olmadan çalışmıyor gibi geliyor.

Dostum bende de bir sorun var ama tam seninki gibi değil Dragon Centerdan ekran kartını sessiz moda almayınca oyunlarda donup oyundan atıyor ve ekran kartından cızırtı sesi geliyor sende de böyle bir şey var mı? Ekran kartı sanki Dragon Center olmadan çalışmıyor gibi geliyor.

Bende şuanda öyle bir husus denk gelmedim. Fakat bu yazılım kendine göre mod değişikliği yapabiliyor onu farkettim. Buda kesinlikle iyi bir husus değil çünkü kendine göre voltaj verebiliyor, fan hızını arttırabiliyor. Zaten önceki seferlerde bu yazılımdan şüphelendiğim için kaldırmıştım fakat gerekli birkaç yazılım için tekrar yüklemiştim.

Ek olarak bende sadece işlemci için farklı modlar var ekran kartı kısmını göremedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı