S Semih baş Zeptopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #1 Ben MSI GL73 95D kullanıyorum. Bilgisayar ilk geldiğinde Dragon Center yüklüydü, sonra arkadaşım Dragon Center'ı silmiş. Ben de Microsoft'tan MSI Dragon Center'ı indirdim ama oyun modu gibi ana özellikler yok. Oturum da açtım yine olmadı. Sadece şunlar var; ana sayfa, cihazım, destek. Cihazımda bilgisayarımı kaydettim yine olmadı.
Ben MSI GL73 95D kullanıyorum. Bilgisayar ilk geldiğinde Dragon Center yüklüydü, sonra arkadaşım Dragon Center'ı silmiş. Ben de Microsoft'tan MSI Dragon Center'ı indirdim ama oyun modu gibi ana özellikler yok. Oturum da açtım yine olmadı. Sadece şunlar var; ana sayfa, cihazım, destek. Cihazımda bilgisayarımı kaydettim yine olmadı.
Ramazan Ö Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.589 Çözümler 7 5 Haziran 2021 #2 Son sürümü mü yüklü? MSI sitesinde de vardır büyük ihtimalle, bir de oradan deneyin bence. @Radeon RX 5500M biliyordur belki. Artı 0 Eksi
Son sürümü mü yüklü? MSI sitesinde de vardır büyük ihtimalle, bir de oradan deneyin bence. @Radeon RX 5500M biliyordur belki.