MSI Dragon Edition 2 Isınma Sorunu

mert.dikbas

Hectopat
Merhaba arkadaslar. Yaklasık 2 ay içerisinde yeni pc alacağım. İsten biriktirdiğim iyi bir miktar param var. Bir çok kişi bana dragon edition 2 al dedi. Size de sorayım dedim ve internette bir kaç araştırma yaptım. Yorum olarak cok ısınıyor falan demişler. Aranızda kullanan varsa yardımcı olabilir mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş YGS Sınavından 1 gün sonra ABD'ye gideceğim. Oradan satın alacağım. Fakat 2 ürün arasında kaldım :
MSI Global GT70 Dragon Edition 2 Extreme
Notebook & Ultrabook - ASUS ROG G750JH
Sizce hangisini almalıyım ? Ayrıca Tıp Fakültesinde okuyorum (hazırlığındayım) ama kararsızım. Bu yıl bir daha girip ITU Bilgisayar M. falan düşünüyorum.
Ve de Tıp da devam etsem, oyunlara vakit kalır mı? Macbook falan mı almalıyım? Aydınlatırsanız sevinirim.

Kardeş YGS Sınavından 1 gün sonra ABD'ye gidiceğim ordan satın alıcağım fakat 2 ürün arasında kaldım :
MSI Global GT70 Dragon Edition 2 Extreme
Notebook & Ultrabook - ASUS ROG G750JH
sizce hangisini almalıyım ? Ayrıca Tıp Fakültesinde okuyorum (hazırlığındayım) ama kararsızım bu yıl bir daha girip ITU Bilgisayar M. falan düşünüyorum
ve de Tıp da devam etsem oyunlara vakit kalırmı macbook falanmı almalıyım yani aydınlatırsanız sevinirim

Bu modelleri de tavsiye ederim :
Alienware 17 Gaming Laptop | Dell

Her türlü işinizi görecek laptoplar sizi asla yolda bırakmazlar.

Ben şahsen MSI GT-70 Dragon Edition 2 kullanıyorum. Ben ısınma sorunu yaşamıyorum. Tabiki Fanlardan ısı çıkıyor fakat hiç bir zaman klavyede bir ısı hissetmedim. Eğer alet oyun oynarken hiç ısınmasın istiyorsan turbo fanı açarsın. Ben alıcak herkese tavsiye ederim.

Ben olsam oyun bilgisayarı alırım çünkü ben oyun oynayamayı seviyorum ve yüksek performans almak istiyorum.
Ancak oyun laptoplarının çok kalın ve ağır olması gibi dezavantajları var.

- - - Güncellendi - - -

Mühendislik düşünüyorsanız oyun bilgisayarı almanız daha iyi olacaktır. (Kullanacağınız programları daha hızlı ve sorunsuzca açabilmesi için.)

Ben olsam oyun bilgisayarı alırım çünkü ben oyun oynayamayı seviyorum ve yüksek performans almak istiyorum.
Ancak oyun laptoplarının çok kalın ve ağır olması gibi dezavantajları var.

- - - Güncellendi - - -

Mühendislik düşünüyorsanız oyun bilgisayarı almanız daha iyi olacaktır. (Kullanacağınız programları daha hızlı ve sorunsuzca açabilmesi için.)
Teşekkürler, fakat benim şimdiki laptobum çok ısınıyor. Crysis 3 de 95-100 derece oluyor. Yarın içini açıp temizleyeceğim. Termal macun da sileceğim. 1 yıldır açılmamış ve temizlenmemiş bir ürün. Ayriyetten birde soğutucu almak istiyorum.
Araştırmalarım sonucu en iyi ürün bence bu: Cooler Master NotePal U3 Plus 3Fan Soğutucu Gümüş*Fiyatı*110,02 TL - ebrarbilgisayar.com
daha iyisi varmıdır ? f/p açısından bunun fan yerinin değişmesi süper bir özellik bence.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı