MSI DS 502 alınır mı?

Hakansrn24

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben uzun saatler boyu bilgisayar başında kalacağım için rahat bir kullanım sağlaması lazım. Kullanan arkadaşlar memnunlar mı? Kulak ağrıtır mı ? Ben genelde komutçu olduğumdan mikrofonunun güzel olması lazım ve mükemmel ses kasmam lazım. Kullanan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende almayı düşünüyorum.CS-GO da takımdaki bir çocukta vardı ve biz a dayken durun titreşim kascam dedi b de dedi adam ve doğruydu Türkiye'de 320-360 bandında amazonda 50 dolar şu gümrük olayı olmasaydı almayı düşünüyordum.Martta eniştem Japonya yolcusu eğer orda da 50 dolar bandındaysa aldıracağım.

Seni yemiş hocam. Elinize alıp somic g941, snopy rampage sn-rw1 ve msi ds502 yi bi karşılaştırın fark görürseniz bana söyleyin. İllaki içindeki ses kartlarında fark vardır ama titreşimle ses kasma diye bir dünya yok sadece bass hissini güçlendiriyor. Titreşimli kol mantığıyla çalışmıyor. Kendim somic g941 kullanıyorum çinden 30 dolara aldım, internet kafede ds502 de denedim fark yoktu bana göre. Titreşimleri vs. aynıydı. Renklerinden başka bir fark hissetmedim. CS Go da test ettim.

Konuyu açan arkadaş içinse kulaklık süngeri çok kalın değil. Kulakların kafana yapışık değilse o kulaklığın içindeki sert kısma değiyor uzun kullanımda 3 saat ve üstü ağrı yapar. Çok ergonomik bir kulaklık değil önünde sallanan kocaman ses kartıda hareketi baya kısıtlıyor. Ses ve mikrofon kalitesi ise çok iyi. - olarak bana göre usb olması var birde telefonumda kullanamıyorum. Fırsat bulursam forumda incelemesini yapacağım.

Son düzenleme:
Peki başka önerileriniz varmı. Ya MSI ya Hyperx ya da Logitech alıcam.

Hakan bey siz msi alın ve rahatınıza bakın dua edersiniz bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…