HyperX CloudX Stinger Core Xbox Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile HX-HSCSCX-BK ITOPYA'da.
www.itopya.com
Bütçeyi daha fazla aşamam, önerilerinizi alabilirim. HS35 mikrofonu ve malzeme kalitesi kötü olduğundan almıyorum. Rampage Drop Plus her ne kadar önerseniz bile Rampage, o yüzden onu da almak istemiyorum. Bu ikisi arasında hangisi, veya bu bütçede öneri yapar mısınız? Normalde CH321 alacaktım fakat stokları bitmiş.
Kulakta cızırdama sorunu vs. olabilir bu her kulaklıkta olabilecek bir şey. Sadece Rampage servislerine güvenmiyorum. Model güzel olabilir fakat satış sonrasıda önemli.
Merhaba, geçen gün Rampage Drop Plus isimli kulaklığı aldım. Kulaklığı normal jak ile bağladığımda hiçbir sıkıntı olmazken USB 7.1 ile bağladığımda kulaklıktan cızırtı gelmeye başlıyor. Bunun sebebi ne olabilir? Anakartım Gigabyte B360M D2V.
1 hafta önce Rampage Drop Plus satın aldım. Bu kulaklıkta USB ve stereo girişi bulunmakta. USB ile kullanırken kulaklıktan(sol taraftan daha fazla) parazit sesi geliyor. Bilgisayarda hiçbir işlem yapmazken bu ses geliyor. Sesi kapattığımda ise cızırtı sesi kesiliyor. Bir tek bende mi böyle bir...
Bugün Trendyol'dan Rampage Drop Plus adlı kulaklığı aldım, jakla bağlarken bir sıkıntı yok ancak Type-C ile bağladığımda sol tarafından cızırtı sesi geliyor. İade edip HS35 almayı düşünüyorum, bilginize ihtiyacım var.