MSİ DS300 Fare Tıklama Sorunu

GpuPower

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
MSI DS300 fare iki tıklamanın bir tanesini sayıyor. Bazı tıklamaları kaçırıyor. Bütün işlerimi aksatan bu sorunu nasıl çözebilirim?

MSI DS300 fare iki tıklamanın bir tanesini sayıyor. Bazı tıklamaları kaçırıyor. Bütün işlerimi aksatan bu sorunu nasıl çözebilirim?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum yanıtın için teşekkür ederim fakat benim farem çift tıklamıyor, 2 tıklamayı 1 tıklama algılıyor.

Sıkıntı aynı şeye varıyor aslında, switch sıkıntısı. Yani bunu yaparsan senin sıkıntı da çözülür.
Şimdi içini açmayı denedim ancak parçaları bir türlü birbirinden ayıramadım. Zorlayıp kırmak da istemiyorum, vidaları söktüğüm halde mouse açılmıyor. Temizleyebildiğim kadar temizleyip vidaları geri taktım. İşin ilginç yanı sorun çözüldü.

Şimdi içini açmayı denedim ancak parçaları bir türlü birbirinden ayıramadım. Zorlayıp kırmak da istemiyorum, vidaları söktüğüm halde mouse açılmıyor. Temizleyebildiğim kadar temizleyip vidaları geri taktım. İşin ilginç yanı sorun çözüldü.

Yani biraz daha hafif bir çözüm olarak, oksijen pompasıyla temizlediklerini görmüştüm (bildiğin kuvvetli üfleme işte :) ama kısa bir süre sonra yine patlayabilir. Umarım uzun süre daha başını ağrıtmaz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı