El Patrón Kilopat Katılım 14 Haziran 2017 Mesajlar 118 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İç Mimar 24 Haziran 2017 #1 İkili set 150 TL alınır mı? Kullanan var mı önerilir mi?
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 24 Haziran 2017 #2 Klavyenin alınmamak için bir nedeni yok. Eğer düz klavyeleri seviyorsanız alabilirsiniz. Aynı klavyeyi ben de almak istiyorum. O fiyata mouse ile nerede bulduğunuzu sorabilir miyim?
Klavyenin alınmamak için bir nedeni yok. Eğer düz klavyeleri seviyorsanız alabilirsiniz. Aynı klavyeyi ben de almak istiyorum. O fiyata mouse ile nerede bulduğunuzu sorabilir miyim?
El Patrón Kilopat Katılım 14 Haziran 2017 Mesajlar 118 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İç Mimar 24 Haziran 2017 #3 5062 dedi: Klavyenin alınmamak için bir nedeni yok. Eğer düz klavyeleri seviyorsanız alabilirsiniz. Aynı klavyeyi ben de almak istiyorum. O fiyata mouse ile nerede bulduğunuzu sorabilir miyim? Genişletmek için tıkla... İkinci el olarak buldum. İsterseniz ilanı atayım siz satın alın ben alamayabilirim çok kararsızım.
5062 dedi: Klavyenin alınmamak için bir nedeni yok. Eğer düz klavyeleri seviyorsanız alabilirsiniz. Aynı klavyeyi ben de almak istiyorum. O fiyata mouse ile nerede bulduğunuzu sorabilir miyim? Genişletmek için tıkla... İkinci el olarak buldum. İsterseniz ilanı atayım siz satın alın ben alamayabilirim çok kararsızım.
SirYakup Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2017 Mesajlar 1.112 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Haziran 2017 #4 Ben olsaydım almazdım. Düz şekilde sade ve kullanışlı bir ürün arıyorsanız kaçırmayın. Uzun süre sizi götürür. Fakat ben çok şahşahlı klavye sevdiğim için onu almazdım.
Ben olsaydım almazdım. Düz şekilde sade ve kullanışlı bir ürün arıyorsanız kaçırmayın. Uzun süre sizi götürür. Fakat ben çok şahşahlı klavye sevdiğim için onu almazdım.