Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar MSI DS502 kulaklığı almayı düşünüyorum. Fiyatı yaklaşık 330 TL civarında. Bu fiyata nasıl bir kulaklıktır ? Bu fiyata önereceğiniz başka bir kulaklık var mı ?
225 liraya sıfır sahibinden aldım geçen ay. Mikrofon çok kaliteli. Kulaklık deri ve bu aylarda terleme yapabiliyor. Çözüm olarak usb vantilatör aldım. Kafana göre üst bölmeyi ayarlamak gerekiyor. Kalın ise kafa esnetip kullanmak uzun saatler sorun yaratmıyor. Hafifliği çok iyi kafa da var mı yok mu belli olmuyor. Mikrofon ve bas açma kapama var ekstra olarak. Müzik dinlerken bas ile birlikte çok iyi bir deneyim sunuyor. Yani bası kaliteli bana göre. Çok sıcak basar ise kasanın üzerine koyuyorum son ses açıyorum hoparlör gibi kullanıyorum. Arkadaş olarak DS300 aldım yanına.
Bu kulaklık şuan n11'de uygun fiyatta gibi geldi. Sizce f/p açısından memnun eder mi? İnternet araştırmasında 400-500 arası fiyatlarla karşılaştım. Yoksa Corsair HS50 yada SS Arctic 3 kulaklık mı tercih edilebilir.Bu kulaklıkları deneyimlemiş arkadaşların görüşlerini bekliyorum.
Başlık var olduğu için yeni başlık açmak istemedim.