M.Aurelius Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #1 MSI ekran kartı olan yeni bir hazır sistem aldım ve NVIDIA kuruluydu. MSI'ın ayrı bir yazılımı yok mu, onu kurmam gerekmez mi?
MSI ekran kartı olan yeni bir hazır sistem aldım ve NVIDIA kuruluydu. MSI'ın ayrı bir yazılımı yok mu, onu kurmam gerekmez mi?
CYBER SHADOW Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 3.167 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Denizci 10 Eylül 2023 #2 M.Aurelius dedi: MSI ekran kartı olan yeni bir hazır sistem aldım ve NVIDIA kuruluydu. MSI'ın ayrı bir yazılımı yok mu, onu kurmam gerekmez mi? Genişletmek için tıkla... Gerekli değil ama sen gene de MSI Afterburner kurabilirsin. Bir de GeForce expreince kurabilirsin oda var güncelleme ve optimizasyon için iyi oluyor.
M.Aurelius dedi: MSI ekran kartı olan yeni bir hazır sistem aldım ve NVIDIA kuruluydu. MSI'ın ayrı bir yazılımı yok mu, onu kurmam gerekmez mi? Genişletmek için tıkla... Gerekli değil ama sen gene de MSI Afterburner kurabilirsin. Bir de GeForce expreince kurabilirsin oda var güncelleme ve optimizasyon için iyi oluyor.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.968 Makaleler 26 Çözümler 519 10 Eylül 2023 #3 LED varsa kontrol için MSI Center üzerinden Mystic Light indirebilirsiniz.
M.Aurelius Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #4 MSI ürü CYBER SHADOW dedi: Gerekli değil ama sen gene de MSI Afterburner kurabilirsin. Bir de GeForce expreince kurabilirsin oda var güncelleme ve optimizasyon için iyi oluyor. Genişletmek için tıkla... MSI Nvidia ile bağlantılı mı? Neden en başta Nvidia uygulaması kuruluydu? Ekran kartı MSI geforce rtx 4060
MSI ürü CYBER SHADOW dedi: Gerekli değil ama sen gene de MSI Afterburner kurabilirsin. Bir de GeForce expreince kurabilirsin oda var güncelleme ve optimizasyon için iyi oluyor. Genişletmek için tıkla... MSI Nvidia ile bağlantılı mı? Neden en başta Nvidia uygulaması kuruluydu? Ekran kartı MSI geforce rtx 4060