White_rose Hectopat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #1 Kontrolcüden anakarta gelen kablo 2 pin, fanlar 3 pin. Bu yüzden olabilir mi? Kasa: MSI Sekira 100R. MSI B4450M Pro VDH Max.
Kontrolcüden anakarta gelen kablo 2 pin, fanlar 3 pin. Bu yüzden olabilir mi? Kasa: MSI Sekira 100R. MSI B4450M Pro VDH Max.
HugoBaba01 Femtopat Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #2 Dediğiniz doğrudur.4-pin PWM fanlar kullanmanız gerekir. İyi F0rumlar Artı 0 Eksi
KS KS White_rose Hectopat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #3 HugoBaba01 dedi: Dediğiniz doğrudur.4-pin PWM fanlar kullanmanız gerekir. İyi F0rumlar Genişletmek için tıkla... Bilmeyen yorum yapmasın. Doğrudan anakarta taktım hızı kotrol edilebiliyor. Artı 0 Eksi
HugoBaba01 dedi: Dediğiniz doğrudur.4-pin PWM fanlar kullanmanız gerekir. İyi F0rumlar Genişletmek için tıkla... Bilmeyen yorum yapmasın. Doğrudan anakarta taktım hızı kotrol edilebiliyor.
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.329 Çözümler 951 30 Ağustos 2024 #4 Evet edilebilir, 2 pin olan soket anakarttan hız kontrolü için sadece PWM sinyali alır, gücü kontrolcü sağlar. Son düzenleme: 30 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
Evet edilebilir, 2 pin olan soket anakarttan hız kontrolü için sadece PWM sinyali alır, gücü kontrolcü sağlar.
KS KS White_rose Hectopat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #5 Marix dedi: Evet edilebilir, 2 pin olan soket anakarttan hız kontrolü için sadece PWM sinyali alır, gücü kontrolcü sağlar. Genişletmek için tıkla... Bios tan pwm ye mi almam lazım. Sys_fan soketi fark ediyor mu? Artı 0 Eksi
Marix dedi: Evet edilebilir, 2 pin olan soket anakarttan hız kontrolü için sadece PWM sinyali alır, gücü kontrolcü sağlar. Genişletmek için tıkla... Bios tan pwm ye mi almam lazım. Sys_fan soketi fark ediyor mu?
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.329 Çözümler 951 30 Ağustos 2024 #6 Evet PWM olacak. Soket fark etmez, taktığınız soketi PWM yapın. Artı 0 Eksi
KS KS White_rose Hectopat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #7 Marix dedi: Evet PWM olacak. Soket fark etmez, taktığınız soketi PWM yapın. Genişletmek için tıkla... Dc, pwm yaptım msi centerdan kontrol edemiyorum. Bios tan da kontrol edemiyorum. Foto yüklenmiyor. Artı 0 Eksi
Marix dedi: Evet PWM olacak. Soket fark etmez, taktığınız soketi PWM yapın. Genişletmek için tıkla... Dc, pwm yaptım msi centerdan kontrol edemiyorum. Bios tan da kontrol edemiyorum. Foto yüklenmiyor.
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.329 Çözümler 951 31 Ağustos 2024 #8 MSI Center görmez, BIOS'da devrini göremezsiniz ama PWM modda yaptığınız fan eğrisi çalışır. Yani siz BIOS'tan bir fan eğrisi oluşturun, o ona göre çalışır, anakarta sadece PWM kablosu takılı olduğundan fan takılı değilmiş gibi görür. Son düzenleme: 31 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
MSI Center görmez, BIOS'da devrini göremezsiniz ama PWM modda yaptığınız fan eğrisi çalışır. Yani siz BIOS'tan bir fan eğrisi oluşturun, o ona göre çalışır, anakarta sadece PWM kablosu takılı olduğundan fan takılı değilmiş gibi görür.
KS KS White_rose Hectopat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #9 Marix dedi: MSI Center görmez, BIOS'da devrini göremezsiniz ama PWM modda yaptığınız fan eğrisi çalışır. Yani siz BIOS'tan bir fan eğrisi oluşturun, o ona göre çalışır, anakarta sadece PWM kablosu takılı olduğundan fan takılı değilmiş gibi görür. Genişletmek için tıkla... Olmuyor sabit hızda dönüyor. Kontrolcüden anakarta 2 pin gidiyor. Artı 0 Eksi
Marix dedi: MSI Center görmez, BIOS'da devrini göremezsiniz ama PWM modda yaptığınız fan eğrisi çalışır. Yani siz BIOS'tan bir fan eğrisi oluşturun, o ona göre çalışır, anakarta sadece PWM kablosu takılı olduğundan fan takılı değilmiş gibi görür. Genişletmek için tıkla... Olmuyor sabit hızda dönüyor. Kontrolcüden anakarta 2 pin gidiyor.
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.329 Çözümler 951 1 Eylül 2024 #10 Evet 2 pin gider, normal şartlarda dediğim şekilde çalışması gerekiyor, kumanda varsa onda anakart modu olabir. Artı 0 Eksi
Evet 2 pin gider, normal şartlarda dediğim şekilde çalışması gerekiyor, kumanda varsa onda anakart modu olabir.