erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.480 Çözümler 23 Yer Tottenham 27 Mayıs 2021 #1 Dragon Center'da kurcalarken gördüm. Bu nedir? Açmalı mıyım bu özelliği? Dosya Ekleri Dragon Center 27.05.2021 23_44_31.png 100,1 KB · Görüntüleme: 191 Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2021
kuanbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.686 Makaleler 2 Çözümler 20 27 Mayıs 2021 #2 erenspurs dedi: Dragon Center'da kurcalarken gördüm. Bu nedir? Açmalı mıyım bu özelliği? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızın SSD'si var ise en fazla 2 saniye daha erken açılmasını istiyorsanız açabilirsiniz ancak bence gereksiz.
erenspurs dedi: Dragon Center'da kurcalarken gördüm. Bu nedir? Açmalı mıyım bu özelliği? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızın SSD'si var ise en fazla 2 saniye daha erken açılmasını istiyorsanız açabilirsiniz ancak bence gereksiz.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.523 Makaleler 3 Çözümler 58 27 Mayıs 2021 #3 Bazen BIOS'a girilmeme gibi sorunlar yaratabiliyor. Açmanızı önermem.
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.480 Çözümler 23 Yer Tottenham 27 Mayıs 2021 #4 kuanbey dedi: Bilgisayarınızın SSD'si var ise en fazla 2 saniye daha erken açılmasını istiyorsanız açabilirsiniz ancak bence gereksiz. Genişletmek için tıkla... Gerek yok o zaman. emircanunlts dedi: Bazen BIOS'a girilmeme gibi sorunlar yaratabiliyor. Açmanızı önermem. Genişletmek için tıkla... Anladım.
kuanbey dedi: Bilgisayarınızın SSD'si var ise en fazla 2 saniye daha erken açılmasını istiyorsanız açabilirsiniz ancak bence gereksiz. Genişletmek için tıkla... Gerek yok o zaman. emircanunlts dedi: Bazen BIOS'a girilmeme gibi sorunlar yaratabiliyor. Açmanızı önermem. Genişletmek için tıkla... Anladım.