MSI Force GC20 V2 nasıldır?

vlkn00

Hectopat
Eski sürümün kronik sorunlu olduğu yazıyor birkaç yerde ama V2'si için öyle bir yorum göremedim. Kullanan var mı, sorunlu mu yazabilirse çok sevinirim. Bu fiyat bandında başka önerileriniz de varsa alabilirim.

Çok memnun olduğumu belirteyim. incehesap indirimi ile çok uyguna almıştım. Ama şimdilik 800 küsür TL olan fiyatını ne kadar hak ediyor emin değilim. Daha uyguna varsa tercih edilebilir. Kablolu olması sizin için sorun ise Logitech F710'a da bakabilirsiniz. Ama Logitech'in çok eski bir model olduğunu ve bağlantı konusunda problemler yaşandığını belirteyim.

Kablosu uzun, 2 Metre civarı. D-Pad, Analoglar, tuşlar hepsi gayet kaliteli. Sormak istediginiz sorular varsa cevaplayabilirim.

Logitech F310 ve F710 çok eski modeller oldukları için istemiyorum onları dediğiniz gibi. Kablosuz olması gerekli değil, kablolu uygun benim için. Amazonda güncel fiyatı 760TL şuan GC20'nin. Biraz pahalı ama daha uyguna mantıklı ürün bulamadım.
Ürünü ne kadardır kullanıyorsunuz, uzun kullanımda bir sıkıntı yarattı mı onu merak ediyorum.

Henüz 1 ay bile olmadı. Şimdilik bir sıkıntı da göremedim. Memnunum. Amazon'da yurt dışından gelen K-Lab ürünleri ya da Speedlink'in Torid gibi modellerine de bakabilirsiniz. Ama MSİ kadar güzel göründüklerini düşünmüyorum.

Yurtdışı ürün pek içime sinmiyor. MSI GC20'yi Amazondan sipariş geçtim, gelince bakacağım artık. Analoglarla ilgili çok fazla kronik sorunlu diyen olmuş ama yeni sürüm için yorum bulamadım. Bir sıkıntı olsa bile satıcı amazon olduğu için güven veriyor açıkçası, iade ederim. Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için

Yeni sürüm zaten Analoglarda bulunan sorunu çözen sürüm diye biliyorum. Sorun olmaz yüksek ihtimalle. Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Hayırlı olsun bende de var V2 modeli ve kronik sorun yok. Gayet memnunum.

Ürün dün elime ulaştı, beğendim gayet güzel bir ürün. Umarım uzun ömürlü olur

Ürün dün elime ulaştı, beğendim gayet güzel bir ürün. Umarım uzun ömürlü olur
Hala kullanıyorsanız herhangi bir sorun oldu mu ve memnun musunuz acaba? Ben de almayı planlıyorum. Fiyatı 699 TL Amazon'da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…