ExodiusS Kilopat Katılım 14 Aralık 2017 Mesajlar 557 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2019 #1 MSI Force GC30 aldım. Kulanma klavuzu pek açıklayıcı değil. Şarj doldugunda nasıl anlarım? Yazılımı oldugundan bahsediyor lakin sitesinde yok.
MSI Force GC30 aldım. Kulanma klavuzu pek açıklayıcı değil. Şarj doldugunda nasıl anlarım? Yazılımı oldugundan bahsediyor lakin sitesinde yok.
T techair Zeptopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 32 21 Haziran 2021 #2 ExodiusS dedi: MSI Force GC30 aldım. Kulanma klavuzu pek açıklayıcı değil. Şarj doldugunda nasıl anlarım? Yazılımı oldugundan bahsediyor lakin sitesinde yok. Genişletmek için tıkla... Hocam selamlar hala memnun musunuz bir sıkıntı var mı MSI GC30?
ExodiusS dedi: MSI Force GC30 aldım. Kulanma klavuzu pek açıklayıcı değil. Şarj doldugunda nasıl anlarım? Yazılımı oldugundan bahsediyor lakin sitesinde yok. Genişletmek için tıkla... Hocam selamlar hala memnun musunuz bir sıkıntı var mı MSI GC30?
ExodiusS Kilopat Katılım 14 Aralık 2017 Mesajlar 557 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #3 techair dedi: Hocam selamlar hala memnun musunuz bir sıkıntı var mı MSI GC30? Genişletmek için tıkla... Kronik sorunlu olduğu için iade ettim. Xbox gamepad tercih edin eğer satın almayı düşünüyorsanız.
techair dedi: Hocam selamlar hala memnun musunuz bir sıkıntı var mı MSI GC30? Genişletmek için tıkla... Kronik sorunlu olduğu için iade ettim. Xbox gamepad tercih edin eğer satın almayı düşünüyorsanız.