MSI Force GC30 V2 alınır mı?

Arkadaşlar selam şu an F310 kullanıyorum artık yıpranmaya başladı. Titreşim özelliği olan yeni bir gamepad arıyorum ve başlıktaki modele ulaştım. GC20 ile arasında 300 TL gibi bir fark var ama GC30 kablosuz olarak kullanılabiliyormuş. Kullanan var mı önerir mi? Ayrıca kablolu olarak kullanabiliyor muyum? İçine yerleştirilmiş pil uzun süre götürür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam şu an F310 kullanıyorum artık yıpranmaya başladı. Titreşim özelliği olan yeni bir gamepad arıyorum ve başlıktaki modele ulaştım. GC20 ile arasında 300 TL gibi bir fark var ama GC30 kablosuz olarak kullanılabiliyormuş. Kullanan var mı önerir mi? Ayrıca kablolu olarak kullanabiliyor muyum? İçine yerleştirilmiş pil uzun süre götürür mü?

Ben GC20 v2'yi 1 yıla yakındır kullanıyorum aşırı memnunum V1 versiyonu gibi herhangi bir kronik sorunla karşılaşmadım titreşim özelliği vs de çok tatmin edici gc 30 da kablolu da kablosuz da kullanılıyor bu arada.

merhaba ben MSI GC30 V2 modelini aldım ama benim kindemi yoksa herkese olan bir şey mi bilmiyorum benim kinin içinde sanki misket varmış gibi ses çıkıyor açaba sizde de oluyor mu bu ses?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı