Herkese selamlar, ikisinin arasında kaldım. Tabii ki fiyat farkı var biliyorum ve fiyat farkını verebilirim. Sizce hangisini almalıyım? Not: Bilgisayar için alacağım ve Mortal Kombat, FIFA tarzı oyunlar oynayacağım.
Herkese selamlar, ikisinin arasında kaldım. Tabii ki fiyat farkı var biliyorum ve fiyat farkını verebilirim. Sizce hangisini almalıyım? Not: Bilgisayar için alacağım ve Mortal Kombat, FIFA tarzı oyunlar oynayacağım.
Xbox 9. nesil kontrolcü sadece kablolu veya Bluetooth ile çalışıyor. Eğer kablolu kullanmak istemiyorsan. Şarj edilebilir pil + bluetooth alıcı falan alman lazım ki 3500-3800TL civarına çıkıyor fiyat o fiyata çok daha iyi ürünler var. Ucuza olarak 9. nesilden daha iyi diyebileceğim şu anlık tek kol bu. 1-2 ay öncesinden konuyu açsaydın çok güzel gamepad'ler vardı piyasada ama hepsinin stoğu bitti malesef.
Xbox 9. nesil kontrolcü sadece kablolu veya Bluetooth ile çalışıyor. Eğer kablolu kullanmak istemiyorsan. Şarj edilebilir pil + Bluetooth alıcı falan alman lazım ki 3500-3800TL civarına çıkıyor fiyat o fiyata çok daha iyi ürünler var. Ucuza olarak 9. nesilden daha iyi diyebileceğim şu anlık tek kol bu. 1-2 ay öncesinden konuyu açsaydın çok güzel Gamepad'ler vardı piyasada ama hepsinin stoku bitti maalesef.
Alabiliyorsan 8bitdo 2C al. 9. nesilden daha iyi bir kol. Xbox 9. nesil çıkalı 5 sene oldu neredeyse artık daha güncel teknolojili daha ucuza daha iyi kollar var.
Alabiliyorsan 8BitDo 2C al. 9. nesilden daha iyi bir kol. Xbox 9. nesil çıkalı 5 sene oldu neredeyse artık daha güncel teknolojili daha ucuza daha iyi kollar var.