DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 16 Kasım 2024 #11 Fenerbahçelii dedi: 9.nesil koldan daha mı iyidir? PC de Xbox kolu kadar iyi çalışır mı? Titreşimi var mı? Genişletmek için tıkla... 9. nesilden daha iyi. Titreşim var. Tak çalıştır her oyunla uyumlu.
Fenerbahçelii dedi: 9.nesil koldan daha mı iyidir? PC de Xbox kolu kadar iyi çalışır mı? Titreşimi var mı? Genişletmek için tıkla... 9. nesilden daha iyi. Titreşim var. Tak çalıştır her oyunla uyumlu.
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.293 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #12 DMN dedi: 9. nesilden daha iyi. Titreşim var. Tak çalıştır her oyunla uyumlu. Genişletmek için tıkla... 1926 lira oldu toplam olması gereken bu değil mi?
DMN dedi: 9. nesilden daha iyi. Titreşim var. Tak çalıştır her oyunla uyumlu. Genişletmek için tıkla... 1926 lira oldu toplam olması gereken bu değil mi?
PeluşPenguen Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.487 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Артём Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #13 DMN dedi: Alabiliyorsan 8BitDo 2C al. 9. nesilden daha iyi bir kol. Xbox 9. nesil çıkalı 5 sene oldu neredeyse artık daha güncel teknolojili daha ucuza daha iyi kollar var. Genişletmek için tıkla... Hassasiyet konusunda pişman etmez değil mi?
DMN dedi: Alabiliyorsan 8BitDo 2C al. 9. nesilden daha iyi bir kol. Xbox 9. nesil çıkalı 5 sene oldu neredeyse artık daha güncel teknolojili daha ucuza daha iyi kollar var. Genişletmek için tıkla... Hassasiyet konusunda pişman etmez değil mi?
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 16 Kasım 2024 #14 PeluşPenguen dedi: Hassasiyet konusunda pişman etmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Hassasiyeti 9. nesilden daha iyi. Fenerbahçelii dedi: 1926 lira oldu toplam olması gereken bu değil mi? Genişletmek için tıkla... Ürünün fiyatı kaç TL gözüküyor sende vergi hariç ? Tamam doğruymuş yan bi hesaptan fiyatına baktım doğru gözüküyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Resim atamıyorum ama videoda Gecikme ve analog testleri var. Dakika 7:16 ve 11:14 Son düzenleme: 16 Kasım 2024
PeluşPenguen dedi: Hassasiyet konusunda pişman etmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Hassasiyeti 9. nesilden daha iyi. Fenerbahçelii dedi: 1926 lira oldu toplam olması gereken bu değil mi? Genişletmek için tıkla... Ürünün fiyatı kaç TL gözüküyor sende vergi hariç ? Tamam doğruymuş yan bi hesaptan fiyatına baktım doğru gözüküyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Resim atamıyorum ama videoda Gecikme ve analog testleri var. Dakika 7:16 ve 11:14