D devran gök Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 82 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #1 Kasa almak istiyorum performansı güzel ısınmışsam fazla uçak motoru gibi ses çıkarmayacak kasa alacağım. Bütçem bu modellere yetiyor hangisi sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2023
Kasa almak istiyorum performansı güzel ısınmışsam fazla uçak motoru gibi ses çıkarmayacak kasa alacağım. Bütçem bu modellere yetiyor hangisi sizce?
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.867 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 4 Nisan 2023 #2 Daha ucuz; DeepCool CC560-A-RGB CC560 A RGB Gaming ATX Siyah Kasa DeepCool CC560-A-RGB CC560 A RGB Gaming ATX Siyah Kasa www.feryakbilgisayar.com
Daha ucuz; DeepCool CC560-A-RGB CC560 A RGB Gaming ATX Siyah Kasa DeepCool CC560-A-RGB CC560 A RGB Gaming ATX Siyah Kasa www.feryakbilgisayar.com
EGEHATİPOGLU Hectopat Katılım 10 Ekim 2019 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #3 devran gök dedi: Kasa almak istiyorum performansı güzel ısınmışsam fazla uçak motoru gibi ses çıkarmayacak kasa alacağım. Bütçem bu modellere yetiyor hangisi sizce? Genişletmek için tıkla... Aldın mı kasayı nasıl ?
devran gök dedi: Kasa almak istiyorum performansı güzel ısınmışsam fazla uçak motoru gibi ses çıkarmayacak kasa alacağım. Bütçem bu modellere yetiyor hangisi sizce? Genişletmek için tıkla... Aldın mı kasayı nasıl ?
D devran gök Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 82 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #4 EGEHATİPOGLU dedi: Aldın mı kasayı nasıl ? Genişletmek için tıkla... Hayır cevap bekliyorum kasayı tanımak açısından
EGEHATİPOGLU dedi: Aldın mı kasayı nasıl ? Genişletmek için tıkla... Hayır cevap bekliyorum kasayı tanımak açısından
F furkansama Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.626 Çözümler 2 20 Nisan 2023 #5 100R kullanıyorum. Soğutma performansı olarak gayet güzel. Ben üst tarafa 240mm sıvı soğutma taktım. Ön tarafa ise 1 tane daha 120mm fan taktım. Ön paneli mesh ve hava alma açısından gayet güzel. Kablolamasını da güzel yaparsanız eğer güzel kasa.
100R kullanıyorum. Soğutma performansı olarak gayet güzel. Ben üst tarafa 240mm sıvı soğutma taktım. Ön tarafa ise 1 tane daha 120mm fan taktım. Ön paneli mesh ve hava alma açısından gayet güzel. Kablolamasını da güzel yaparsanız eğer güzel kasa.