Çözüldü MSI Forge 121A kasanın reset, power, HDD çıkışları yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

VexS35

Picopat
Daha fazla  
MSI Forge 121A kasa aldım, gerekli kabloları taktım fakat anakarta bağlanacak reset, power, HDD çıkışları yok. Kontrolcü üzerinden mi çalışıyor yoksa bu bir hata mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Olayı çözdüm, güç kaynağının açıklamasına bakınca ayrı ayrı değil tek parça yapılmış, takması daha kolay, biraz acemilikten fark edemedim. Sorun çözüldü ilgilenen herkese teşekkürler.
Ön panel kabloları PSU da değil de kasada olması lazım.

Başka bir kablo yok üstten kontrolcüye bağlanmış, USB3 ve Audio kablosu vardı bağladım, belki başka bir yöntemi vardır emin olamadım. Kasayı alıp kullanan varsa öğrenmiş olacağım.

Başka bir kablo yok üstten kontrolcüye bağlanmış, USB3 ve Audio kablosu vardı bağladım, belki başka bir yöntemi vardır emin olamadım. Kasayı alıp kullanan varsa öğrenmiş olacağım.
Bir tane de F_PANEL yazan kablo olması lazın kullanım kılavuzuna göre.

Olayı çözdüm, güç kaynağının açıklamasına bakınca ayrı ayrı değil tek parça yapılmış, takması daha kolay, biraz acemilikten fark edemedim. Sorun çözüldü ilgilenen herkese teşekkürler.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…