yigitmaster Decapat Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 419 2 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar bu monitör bayağı ucuzlamış. İtopya'dan alacağım ama mağazada stokta yok gözüküyor. MSI 23.8" OPTIX G241 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD IPS Freesync Gaming Monitör | ITOPYA
Arkadaşlar bu monitör bayağı ucuzlamış. İtopya'dan alacağım ama mağazada stokta yok gözüküyor. MSI 23.8" OPTIX G241 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD IPS Freesync Gaming Monitör | ITOPYA
CptnAktas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 1.267 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Haziran 2021 #2 yigitmaster dedi: Arkadaşlar bu monitör bayağı ucuzlamış. İtopya'dan alacağım ama mağazada stokta yok gözüküyor. MSI 23.8" OPTIX G241 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD IPS Freesync Gaming Monitör | ITOPYA Genişletmek için tıkla... Güzele benziyor bence bu fiyatta eğer ölü pikseli falan yoksa 10/10
yigitmaster dedi: Arkadaşlar bu monitör bayağı ucuzlamış. İtopya'dan alacağım ama mağazada stokta yok gözüküyor. MSI 23.8" OPTIX G241 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD IPS Freesync Gaming Monitör | ITOPYA Genişletmek için tıkla... Güzele benziyor bence bu fiyatta eğer ölü pikseli falan yoksa 10/10
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #3 Alınır.
E ehbk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 2.031 Çözümler 7 Yer Türkiye 2 Haziran 2021 #4 Ben şimdi aldım. Umarım pişman etmez İtopya. Not olarak da belirttim özellikle sıfır ürünle alakalı. Hadi bakalım.
Ben şimdi aldım. Umarım pişman etmez İtopya. Not olarak da belirttim özellikle sıfır ürünle alakalı. Hadi bakalım.
yigitmaster Decapat Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 419 2 Haziran 2021 #5 CptnAktas dedi: Güzele benziyor bence bu fiyatta eğer ölü pikseli falan yoksa 10/10 Genişletmek için tıkla... Hocam bende korkuyorum ölü pixel çıkçak diye şu anki monitörümdede ölü pixel var.
CptnAktas dedi: Güzele benziyor bence bu fiyatta eğer ölü pikseli falan yoksa 10/10 Genişletmek için tıkla... Hocam bende korkuyorum ölü pixel çıkçak diye şu anki monitörümdede ölü pixel var.
K kadir öztekin07 Kilopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 449 Çözümler 1 2 Haziran 2021 #6 yigitmaster dedi: Hocam bende korkuyorum ölü pixel çıkçak diye şu anki monitörümdede ölü pixel var. Genişletmek için tıkla... James Donkey monitörlere bak onlarda kaliteli 0 ölü piksel garantisi var.
yigitmaster dedi: Hocam bende korkuyorum ölü pixel çıkçak diye şu anki monitörümdede ölü pixel var. Genişletmek için tıkla... James Donkey monitörlere bak onlarda kaliteli 0 ölü piksel garantisi var.
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #7 yigitmaster dedi: Hocam bende korkuyorum ölü pixel çıkçak diye şu anki monitörümdede ölü pixel var. Genişletmek için tıkla... Ölü piksel çıkmaz hocam.
yigitmaster dedi: Hocam bende korkuyorum ölü pixel çıkçak diye şu anki monitörümdede ölü pixel var. Genişletmek için tıkla... Ölü piksel çıkmaz hocam.
DarkReader Kilopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 8.345 Çözümler 29 Yer Tatooine 2 Haziran 2021 #8 Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com Buna da bakabilirsiniz.
Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com Buna da bakabilirsiniz.
K kadir öztekin07 Kilopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 449 Çözümler 1 2 Haziran 2021 #9 kadir öztekin07 dedi: James Donkey monitörlere bak onlarda kaliteli 0 ölü piksel garantisi var. Genişletmek için tıkla... Emoji atmak yerine mesaj yazsanız daha iyi olur @nickyokaga
kadir öztekin07 dedi: James Donkey monitörlere bak onlarda kaliteli 0 ölü piksel garantisi var. Genişletmek için tıkla... Emoji atmak yerine mesaj yazsanız daha iyi olur @nickyokaga
yigitmaster Decapat Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 419 2 Haziran 2021 #10 nickyokaga dedi: Ölü piksel çıkmaz hocam. Genişletmek için tıkla... Nasıl bu kadar eminsiniz.