gurolhasbal Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2022 #1 MSI monitör aldım bugün ve elime ulaştı ancak ekrandaki yazılar ve parlaklıkla ilgili yırtılmalar görüyorum. Kullanıcı ayarları ile ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2022
MSI monitör aldım bugün ve elime ulaştı ancak ekrandaki yazılar ve parlaklıkla ilgili yırtılmalar görüyorum. Kullanıcı ayarları ile ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi acaba?
E eymennnnn Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 342 20 Mayıs 2022 #2 Monitörünüzde Hz ayarlaması yaptınız mı?
gurolhasbal Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2022 #3 eymennnnn dedi: Monitörünüzde Hz ayarlaması yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... evet hocam Hz ayarlaması yapılı sadece fazla keskinlik var gibi geliyor
eymennnnn dedi: Monitörünüzde Hz ayarlaması yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... evet hocam Hz ayarlaması yapılı sadece fazla keskinlik var gibi geliyor