MSI G241 Ölü Piksel Tespiti

Daha fazla  
Arkadaşlar, MSI G241 aldım. Ekrandaki piksel gözüme takıldı.

Sıkışmış piksel mi, yoksa ölü piksel mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@arthur2
Bu çok yanlış bir tabir. Ölü piksellerin zamanla büyüme eğilimi göstermesi söz konusudur. Aylar sonra arkadaşın memnuniyetsizliğini siz mi karşılayacaksınız? Yorumunuzu değiştirmeyin. Arkasında durun.

@deletedrandomstring138948
İade edin. Bu tür durumları "aman" deyip geçiştirmeyin. Eksiksiz ürün olarak alım yapıyorsunuz.

Onu bilimiyordum öyle ise sıkıntı haklısın.

Hocam gönderebiliyorsanız garantiye yollayın ama belli piksel sayısının altını almıyorlar diye biliyorum firmadan firmaya değişiyor zamanla geçede bilir uğraşmam derseniz kalsın öyle artar mı ama bilmem.

Umarım Amazon'dan almışsınızdır.
Evet amazon fakat hepsiburada da olsa birşey farketmiyor hocam geçen çok yüksek bi meblaya monitör aldım, 600 tl indirime girince hepsiburadaya iade ettim sorunsuz şekilde. İade ederken ölü pikselden değilde 14 gün yasal cayma hakkımı kullanarak iade etmem gerekiyor hepsiburada da. Ölü piksel dersek sıkıntı çıkabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…