MSI G2412 alınır mı?

Yek233

Decapat
Daha fazla  
Monitör
MSI G2412
Arkadaşlar ben bu monitörü alacağım. Fakat merak ettiğim sorular var, bilen yazarsa sevinirim.
Bu monitörde hoparlör var mı?
60 Herz'den 170 Herz'e gerçekten güzel fark eder mi?
Mavi ışık yayıyor mu, yayıyorsa çok zarar veriyor mu?
Çok ısınıyor mu, ısınıyorsa zarar teşkil ediyor mu?
Pivot özelliği var mı?
Asansör sistemi var mı, açısı yukarı aşağı kayabiliyor mu?
Sizce parasına değer mi?
Renkleri canlı mı?
Ghosting sorunu var mı?
Sorularım bunlardır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kral mavi ışığı pek dikkat etme benim monitörde var kullanmıyorum çok göz yoruyor 60 Hertz konusunda 6-7 sene 60 Hertz kullandım 170 Hertz seni çok tatmin eder ferahlarsın monitörün ısınmasıda o kadar büyük bir sorun teşkil etmez çünkü sorun teşkil edecek kadar ısınmaz diğerleri hakkında bir fikrim yok Google'a yazıp öğrenebilirsin

Bu monitörde hoparlör var mı? Yok.
60 Herz'den 170 Herz'e gerçekten güzel fark eder mi? Tabii ki fark eder. Bir daha 60 Hz kullanmazsınız.
Mavi ışık yayıyor mu, yayıyorsa çok zarar veriyor mu? Mavi ışık filtresi mevcut. Bilinmedik markalara göre daha az zarar verir.
Çok ısınıyor mu, ısınıyorsa zarar teşkil ediyor mu? Isınma konusunda bir yorumum yok, kullanmadım ama zarar verecek bir ısınma olacağını sanmam.
Pivot özelliği var mı? Yok.
Asansör sistemi var mı, açısı yukarı aşağı kayabiliyor mu? Var.
Sizce parasına değer mi? F/P
Renkleri canlı mı? %102 sRGB değerine sahip. Renkleri canlıdır.
Ghosting sorunu var mı? Sanmam.

Hoparlör konusunda hangi yolu izlemeliyim, monitörde hoparlör olmayınca ne yapılmalı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…