MSI G2412 DisplayPort takıldıktan sonra "no signal HDMI 1" hatası

betrosll

Centipat
Daha fazla  
Bende MSI G2412 Monitör var. Kutuyu açtım, içinden DisplayPort çıktı taktım ekran kartı ve monitöre açtığımda "no signal HDMI 1" hatası verdi. Uğraştım ama olmuyor, İtopya'dan aldım monitörü, kasa da yeni sistem gamegarajdan geldi. Çözümü var mı?

Çözdün mü acaba? Aynı sorunu yaşıyorum.

Hdmı dan görüntü almaya çalışıyor herhalde. Ayarlar kısmında kaynak değiştirme yok mu? Hdmı 1 - hdmı 2 - display port falan seçme varsa display portu seçin.

kanka selam bugun aldım bende elıme gelelı 1 saat oldu display portan alamıyorum goruntu coze bıldınmı bu arada laptop usbc to dp kablosuyla denedım bir de normal dp kablosunu benım başka pc de denedım ama olmadı

kanka selam bugun aldım bende elıme gelelı 1 saat oldu display portan alamıyorum goruntu coze bıldınmı bu arada laptop usbc to dp kablosuyla denedım bir de normal dp kablosunu benım başka pc de denedım ama olmadı
Dostum display porta görüntü çeviren kablo mevcut değil benim sorunum oymuş. Hiçbir şekilde HDMI to DP kablosu bulamadım bulduklarım da ek bir usb kablosu içeriyordu. Ancak sen hdmi to hdmi kablosu kullanarak sanırım sorununu çözebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…