jin5irx Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #1 Monitör MSI G2412 Arkadaşlar, bu videodaki monitörde Ghosting var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arkadaşlar, bu videodaki monitörde Ghosting var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.523 Çözümler 131 2 Mayıs 2024 #3 Ghosting böyle anlaşılmaz. Bir tane uzaylıyı seçip kamerayla takip edin.
jin5irx Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #4 Wlixe dedi: Ghosting böyle anlaşılmaz. Bir tane uzaylıyı seçip kamerayla takip edin. Genişletmek için tıkla... Anladım çekip atıyorum. Video kalitesi yeterli mi yoksa özelden vs atayım mı size?
Wlixe dedi: Ghosting böyle anlaşılmaz. Bir tane uzaylıyı seçip kamerayla takip edin. Genişletmek için tıkla... Anladım çekip atıyorum. Video kalitesi yeterli mi yoksa özelden vs atayım mı size?
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.000 Çözümler 87 2 Mayıs 2024 #5 jin5irx dedi: Anladım çekip atıyorum. Video kalitesi yeterli mi yoksa özelden vs atayım mı size? Genişletmek için tıkla... Video biraz daha kaliteli olursa daha iyi olur. Fotoğraf atsanız daha iyi olur diyebilirim.
jin5irx dedi: Anladım çekip atıyorum. Video kalitesi yeterli mi yoksa özelden vs atayım mı size? Genişletmek için tıkla... Video biraz daha kaliteli olursa daha iyi olur. Fotoğraf atsanız daha iyi olur diyebilirim.
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.523 Çözümler 131 2 Mayıs 2024 #6 jin5irx dedi: Anladım çekip atıyorum. Video kalitesi yeterli mi yoksa özelden vs atayım mı size? Genişletmek için tıkla... Konuya atın, özelden yardımlaşmak yasak. Video kalitesi biraz daha yüksek olursa güzel olur. Son düzenleme: 2 Mayıs 2024
jin5irx dedi: Anladım çekip atıyorum. Video kalitesi yeterli mi yoksa özelden vs atayım mı size? Genişletmek için tıkla... Konuya atın, özelden yardımlaşmak yasak. Video kalitesi biraz daha yüksek olursa güzel olur.
jin5irx Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #7 Vınnnn dedi: Video biraz daha kaliteli olursa daha iyi olur. Fotoğraf atsanız daha iyi olur diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Yeterli mi? Dosya Ekleri IMG_4613.jpeg 227,1 KB · Görüntüleme: 47
Vınnnn dedi: Video biraz daha kaliteli olursa daha iyi olur. Fotoğraf atsanız daha iyi olur diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Yeterli mi?
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.523 Çözümler 131 2 Mayıs 2024 #8 @jin5irx Fotoğrafa bakılırsa evet, var.
jin5irx Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #9 Wlixe dedi: @jin5irx Fotoğrafa bakılırsa evet, var. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Wlixe dedi: @jin5irx Fotoğrafa bakılırsa evet, var. Genişletmek için tıkla... ç Wlixe dedi: Konuya atın, özelden yardımlaşmak yasak. Video kalitesi biraz daha yüksek olursa güzel olur. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Wlixe dedi: @jin5irx Fotoğrafa bakılırsa evet, var. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Wlixe dedi: @jin5irx Fotoğrafa bakılırsa evet, var. Genişletmek için tıkla... ç Wlixe dedi: Konuya atın, özelden yardımlaşmak yasak. Video kalitesi biraz daha yüksek olursa güzel olur. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.000 Çözümler 87 2 Mayıs 2024 #10 jin5irx dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ç Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tam olarak anlayamadım. TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test www.testufo.com Bu siteden yapar mısınız? Eğer bu siteden ise arka planı düzeltirseniz daha iyi olur.
jin5irx dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ç Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tam olarak anlayamadım. TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test www.testufo.com Bu siteden yapar mısınız? Eğer bu siteden ise arka planı düzeltirseniz daha iyi olur.