MSI G2412 vs Casper Excalibur E238FHD-G

Deniz Uğur

Hectopat
Daha fazla  
Casper Excalibur m. E238FHD-G 23.8" 200Hz 1ms Curved G-Sync Full HD Gaming monitör siyah

Almayı o kadar cok dusundum sonra arkadaşım aldı. Gittim denedim önce UFO testi yaptım ghosting cok oluyormus diye denedım. Evet ghosting var fakat oyunlarda veya ekranda gezerken efsane bir kalite karşıladı beni, açıkçası özellikle Valorant çok hoşuma gitti, IPS panelide beyaz ışık sızması mı ne yapıyor glow falandır filandır, VA desen ucuza kaçıyor biraz almışken IPS mi alsam ne yapsam? Kafam bugün allak bullak oldu kafayı yedim MSI'yın.

MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming monitör

Düşündüm fakat işte bu da IPS ben VA alsam ghosting diyorlar IPS alsan glow sorunu ışık süzmesi hiç sevmem, ayrıca parlaklığı yüksekmiş diye biliyorum. Renklerin kontrası falan yanlışsam düzeltin TN alsam TN cok eski geliyor bana hikayeli çatışmalı her türlü oyunu oynuyorum, bir de video falan izlerken kaliteli görüntü versin bana yeter fakat ben VA ghostingli bir monitörün sıkıntı cıkarmayacağını düşünüyorum, üstteki Casper alınmaz diyorlar MSI alsam IPS karar veremedim. Sizce hangisini almalıyım? Hikayeli rekabetçi Valorant'tır CS'dir oynuyorum kalitede olsun istiyorum, video izlerken falan sizce hangisi alınmalı? Detaylı bir şekilde açıklama yaparsanız sevinirim kuşku içerisindeyim önerebileceğiniz monitör tavsiyeniz varsa bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı