Merhaba monitör almayı düşünüyorum fakat araştırırken böyle bir monitör buldum ve fiyatı çok uygun geldi sizce alınır mı? Ve diğer muadillerine göre neden bu kadar ucuz?
Bir de şunu sormak istiyorum biraz bakındım bulamadım kusuruma bakmayın ilk monitör alışım olacak bu kutu içerisinden DisplayPort kablosu veya HDMI kablosu çıkıyor mu Monster Abra A5 v18.1 kullanıyorum bunda DisplayPort girişi Type-C
Merhaba monitör almayı düşünüyorum fakat araştırırken böyle bir monitör buldum ve fiyatı çok uygun geldi sizce alınır mı? Ve diğer muadillerine göre neden bu kadar ucuz?
monitör dün elime geçti, ilk izlenimim aşırı iyi. laptop ekranından sonra şifa gibi geldi açıkcası.
tavsiye ederim konunun uzmanı değilim ama gerçekten beğendim
monitör dün elime geçti, ilk izlenimim aşırı iyi. laptop ekranından sonra şifa gibi geldi açıkcası.
tavsiye ederim konunun uzmanı değilim ama gerçekten beğendim
Hocam merhaba, ben de sipariş ettim de monitörün HDMI 1.4 desteklediğini bu yüzden de 144hz maximum alabileceğimizi belirtmiş bir arkadaş yorumlarda doğruluğu nedir ?