- Monitör
- g2422
Bu monitör hakkında düşüncleriniz neler bu fiyata? 4000-4500 TL arası önerdiğiniz monitör var mı?
G2412 mi g2422 mi hangisini tercih etmeliyim sizceG2412 ile tamamen aynı monitör, sadece arka kapağında bombelik var o kadar. G2412 güzel bir model, yani G2422 de güzel bir monitör ve o fiyata alınır.
Bunun cevabını mesajımda belirttim.G2412 mi G2422 mi hangisini tercih etmeliyim sizce?
G2412 ile tamamen aynı monitör.
Arkadaşın attığı mı yoksa bu mu pek çok defa övdüğünüzü gördüm fiyatıda inanılmaz düşmüş 5100 5200 bantlarındaydıİş görür. Fiyatı gayet uygun.
Arkadaşın attığı mı yoksa bu mu pek çok defa övdüğünüzü gördüm fiyatı da inanılmaz düşmüş 5100 5200 bantlarındaydı
https://www.hepsiburada.com/hp-omen-25i-22j05e9-245-165hz-1-ms-full-hd-1920x1080-ips-gaming-monitr-p-HBCV00002D9BTX?magaza=MTBİLİSİM&url_src=and-product-detail
6K bantlarına kadar gözünüzde HP Omen'in rakibi var mı? Ergonomi konusuna girmezsek. Yorumunuzu önemsiyorum ona göre bugün sipariş geçeceğim şimdiden teşekkür ederim.
şuan en ucuzu aslında hp 3800 Tl olmuş. Aoc spu 6.200 bandında aradaki farka değer diyorsanız kasım indirimleri başlayacak yarın itopyada indirime girebilir biraz daha bekleyip Spu alabilirim. İndirim gelmezsede aradaki farka kesinlikle değiyorsa yine alabilirim aoc spu yu 2 sinide defalarca övdüğünüzü gördüğüm için tekrar sormak istemiştim.Bütçe yetiyorsa HP. Yetmiyorsa sorduğun MSI tercihini yapabilirsiniz.
HP'nin en yakın rakibi AOC SPU.
Seçimi siz kendi bütçenize göre yapın.
Bütçe sizi zorlamıyorsa almışkan iyisini alın. HP alamadım MSI üzer mi diye düşünmeyin. Zaten alınmaz bir ürün olsa direkt hiç acımadan "alınmaz" yazardım. Hatta bazen ALINMAZ diye de yazıyorum.
Şu an en ucuzu aslında HP 3800 TL olmuş. AOC spu 6.200 bandında aradaki farka değer diyorsanız kasım indirimleri başlayacak yarın İtopya'da indirime girebilir biraz daha bekleyip Spu alabilirim. İndirim gelmezsede aradaki farka kesinlikle değiyorsa yine alabilirim AOC spu yu ikisini de defalarca övdüğünüzü gördüğüm için tekrar sormak istemiştim.
fiyatından dolayı tekrar sormak istemiştim zaten bende şaka sandım ilk gördüğümde ve o arkadaşın aldığı satıcıyla aynı problem yaşayacağımıda düşünmüyorumHP 3.800'e düşmüş. Şaka mı bu? Daha 2 gün önce aynı yerden birkaç kişi aldı ve 5K üstündeydi. Bu fiyat eğer gerçekse asla düşünme direkt al. Çünkü şu kalitede bir monitör şu parada olması imkansız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.