MSI G2422 alınır mı?

Bütçe
4000-4500
G2412 ile tamamen aynı monitör, sadece arka kapağında bombelik var o kadar. G2412 güzel bir model, yani G2422 de güzel bir monitör ve o fiyata alınır.
G2412 mi g2422 mi hangisini tercih etmeliyim sizce

Bütçe yetiyorsa HP. Yetmiyorsa sorduğun MSI tercihini yapabilirsiniz.
HP'nin en yakın rakibi AOC SPU.
Seçimi siz kendi bütçenize göre yapın.
Bütçe sizi zorlamıyorsa almışkan iyisini alın. HP alamadım MSI üzer mi diye düşünmeyin. Zaten alınmaz bir ürün olsa direkt hiç acımadan "alınmaz" yazardım. Hatta bazen ALINMAZ diye de yazıyorum.

şuan en ucuzu aslında hp 3800 Tl olmuş. Aoc spu 6.200 bandında aradaki farka değer diyorsanız kasım indirimleri başlayacak yarın itopyada indirime girebilir biraz daha bekleyip Spu alabilirim. İndirim gelmezsede aradaki farka kesinlikle değiyorsa yine alabilirim aoc spu yu 2 sinide defalarca övdüğünüzü gördüğüm için tekrar sormak istemiştim.

HP 3.800'e düşmüş. Şaka mı bu? Daha 2 gün önce aynı yerden birkaç kişi aldı ve 5K üstündeydi. Bu fiyat eğer gerçekse asla düşünme direkt al. Çünkü şu kalitede bir monitör şu parada olması imkansız.

fiyatından dolayı tekrar sormak istemiştim zaten bende şaka sandım ilk gördüğümde ve o arkadaşın aldığı satıcıyla aynı problem yaşayacağımıda düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…