MSI G2422 alınır mı?

Bütçe
4000-4500
Fiyatından dolayı tekrar sormak istemiştim zaten bende şaka sandım ilk gördüğümde ve o arkadaşın aldığı satıcıyla aynı problem yaşayacağımıda düşünmüyorum

Yanda açılan yardım kutusuna mesaj yazdım.
Kasım indirimlerinden dolayı fiyat doğrudur dedi. Biraz indirim konusu açacağım.

Ben şu an siparişi geçtim stoklar devam ediyor inşallah başka arkadaşlarda yararlanır bitmeden. Değerli yorumlarınız içinde teşekkürler tekrardan

Hayırlısı olsun. Geldiğinde ölü piksel testini mutlaka unutmayın.
Kutunun hasarlı olmamasına bakın, monitöre bakın, etiketleri falan fıstığı tam olsun. Sonra konuya duygularınızı yazarsınız. 👍

HP 3.800'e düşmüş. Şaka mı bu? Daha 2 gün önce aynı yerden birkaç kişi aldı ve 5K üstündeydi. Bu fiyat eğer gerçekse asla düşünme direkt al. Çünkü şu kalitede bir monitör şu parada olması imkansız.
Msi yerine hp mi almamı öneriyorsunuz ?g2412 vs g2422 vs hp arasında hangisini tercih etmeliyim ve neden ?

MSI yerine HP mi almamı öneriyorsunuz? G2412 vs G2422 vs HP arasında hangisini tercih etmeliyim ve neden?

Şu an bu fiyatıyla HP alınır.
F/P bandına zirveye oturdu.
Eğer İtopya indirim günlerinde AOC SPU'yu bu fiyata çekmezse rakibi olmayacak. Zaten stok kalmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı