MSI G2422 vs Gigabyte G24F-2

MetehanSavas

Hectopat
Daha fazla  
İkisi arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyidir? G24F-2'de asansör özelliği olması cezbediyor, fakat diğer yandan G2422 300 TL daha ucuz. Siz ne dersiniz?

Şimdi G24F-2 almak istersem haftaya Cumartesi günü anca alabiliyorum, fakat G2422 almak istersem hemen sipariş geçebilirim. G24F-2'ye dün 100 TL zam geldiği için bu hafta içerisinde tekrar zam gelir mi kaygısı oluştu bende.

@Saint Lucia hocam bakar mısınız?

Son düzenleme:
İkisi arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyidir? G24F-2'de asansör özelliği olması cezbediyor, fakat diğer yandan G2422 300 TL daha ucuz. Siz ne dersiniz?

Şimdi G24F-2 almak istersem haftaya Cumartesi günü anca alabiliyorum, fakat G2422 almak istersem hemen sipariş geçebilirim. G24F-2'ye dün 100 TL zam geldiği için bu hafta içerisinde tekrar zam gelir mi kaygısı oluştu bende.

@Saint Lucia hocam bakar mısınız?

MSI modelde bildiğim kadarıyla asansör olayı yok bu benim için büyük bir eksiklik olduğu için şahsen Gigabyte modeli öneririm ben de onu almayı düşünüyorum.

Bu çok daha iyi olur.

Hocam bunun ayakları büyük diyorlar, benim masa bayağı küçük.

Sığar bu masana.

Peki hocam, bu modelin pivot olması dışında diğer muadillerine karşı üstünlükleri nedir? Benim için ekran parlaklığı ve kontrast oranı önemli, çoğu kişi bu fiyat bandında G24F-2'nin ekranının diğer muadillerine karşı üstün olduğunu söylüyor.

Peki hocam, bu modelin pivot olması dışında diğer muadillerine karşı üstünlükleri nedir? Benim için ekran parlaklığı ve kontrast oranı önemli, çoğu kişi bu fiyat bandında G24F-2'nin ekranının diğer muadillerine karşı üstün olduğunu söylüyor.
Gerçek 8 bit olması, 0.5 MS olması. Renk doğruluğu ve görüntü kalitesi olarak daha üstün olması. Gini sebeplerden dolayı gigabyte olan modelin fazlası ile önünde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı