Apollo52 Femtopat Katılım 16 Şubat 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 19:08 #1 Sizce monitörü iade etmeli miyim? Işık sızması fazla mı? Daha bugün geldi.
Cracker18 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2016 Mesajlar 1.466 Çözümler 5 Çarşamba 19:13 #2 IPS Glow bu sanırım.
Apollo52 Femtopat Katılım 16 Şubat 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 19:18 #3 Cracker18 dedi: IPS Glow bu sanırım. Genişletmek için tıkla... O ne oluyor tam olarak bu konularda fazla bilgim yok
Cracker18 dedi: IPS Glow bu sanırım. Genişletmek için tıkla... O ne oluyor tam olarak bu konularda fazla bilgim yok
Apollo52 Femtopat Katılım 16 Şubat 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 19:26 #5 mertshn dedi: Sorman hata kesinlikle gönder. Genişletmek için tıkla... Pekala iade talebi oluşturacağım.
mertshn dedi: Sorman hata kesinlikle gönder. Genişletmek için tıkla... Pekala iade talebi oluşturacağım.
Jiltim Kilopat Katılım 6 Nisan 2018 Mesajlar 66 Makaleler 1 Çarşamba 21:58 #6 Fotoğraftaki gibi mi görülüyor canlı olarak genelde telefon çekimlerin de normalden fazla çıkabiliyor.
Fotoğraftaki gibi mi görülüyor canlı olarak genelde telefon çekimlerin de normalden fazla çıkabiliyor.
Apollo52 Femtopat Katılım 16 Şubat 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 22:02 #7 Jiltim dedi: Fotoğraftaki gibi mi görülüyor canlı olarak genelde telefon çekimlerin de normalden fazla çıkabiliyor. Genişletmek için tıkla... Yani resimdeki kadar fazla gözükmüyor isterseniz karanlıkta bir daha çekip atayım.
Jiltim dedi: Fotoğraftaki gibi mi görülüyor canlı olarak genelde telefon çekimlerin de normalden fazla çıkabiliyor. Genişletmek için tıkla... Yani resimdeki kadar fazla gözükmüyor isterseniz karanlıkta bir daha çekip atayım.
Jiltim Kilopat Katılım 6 Nisan 2018 Mesajlar 66 Makaleler 1 Çarşamba 22:06 #8 Apollo52 dedi: Yani resimdeki kadar fazla gözükmüyor isterseniz karanlıkta bir daha çekip atayım. Genişletmek için tıkla... Hocam telefonda ki görüntü her zaman bayağı çok çıkıyor net bir şey söylemek mümkün olmuyor eğer attığınız görüntüden %50 daha az ise bence sorun yok.
Apollo52 dedi: Yani resimdeki kadar fazla gözükmüyor isterseniz karanlıkta bir daha çekip atayım. Genişletmek için tıkla... Hocam telefonda ki görüntü her zaman bayağı çok çıkıyor net bir şey söylemek mümkün olmuyor eğer attığınız görüntüden %50 daha az ise bence sorun yok.
Apollo52 Femtopat Katılım 16 Şubat 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 22:14 #9 Jiltim dedi: Hocam telefonda ki görüntü her zaman bayağı çok çıkıyor net bir şey söylemek mümkün olmuyor eğer attığınız görüntüden %50 daha az ise bence sorun yok. Genişletmek için tıkla... Bilemedim şahsen beni fazla rahatsız etmedi ama ileride problem yaşar mıyım?
Jiltim dedi: Hocam telefonda ki görüntü her zaman bayağı çok çıkıyor net bir şey söylemek mümkün olmuyor eğer attığınız görüntüden %50 daha az ise bence sorun yok. Genişletmek için tıkla... Bilemedim şahsen beni fazla rahatsız etmedi ama ileride problem yaşar mıyım?