MSI G244F 180Hz alınır mı?

Bütçe
5000

Dj Katze

Yoctopat
Daha fazla  
Monitör
MSI G244F 180hz
Merhaba. Uzun süredir araştırma yapıyorum ve en son bu moniöte karar verdim. Bu monitörü kullanmış tecrübesi olan varsa veyahut monitörler hakkında tecrübeli ve bilgi sahibi arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.

Yakın zamanda 2-3 güne bende almayı düşünüyorum bu modeli fazla araştırdım hakkında kötü bir şey okumadım youtube üzerinde tr inceleme videosu çeken birine denk geldim aldığım zaman unutmazsam buraya notlarımı yazarım

Merhaba. Uzun süredir araştırma yapıyorum ve en son bu moniöte karar verdim. Bu monitörü kullanmış tecrübesi olan varsa veyahut monitörler hakkında tecrübeli ve bilgi sahibi arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.
Bana buradan iki kişi tavsiye etti. Bugün vatandan g255f aldım. Bu model yoktu. Üstelik 3915 TL yazıyor faturada. KDV dahil mi bilmiyorum. Bugün indirimler başlamış yeni. İstersen yakın bir vatan mağazasından bak

Bana buradan iki kişi tavsiye etti. Bugün vatandan G255F aldım. Bu model yoktu. Üstelik 3915 TL yazıyor faturada. KDV dahil mi bilmiyorum. Bugün indirimler başlamış yeni. İstersen yakın bir vatan mağazasından bak

İndirimlerle ilgili bilgi verebilir misin? Mağazaya özel mi? Web sitesinde göremedim.

255F nasıl memnun musun?
Hocam şu an yeni kurulum yapıyorum. Daha test edecek fırsat bulamadım. Ama ilk izlenimlerim gayet iyi.

İndirimlerle ilgili bilgi verebilir misin? Mağazaya özel mi? Web sitesinde göremedim.
Valla tam ben de bilemiyorum. Ben i5 4060 kartlı sistem için arayınca 1tb SSD li sistem tavsiye etti görevli. Hatta orada stoktaki parçalara göre değişim de yaptı. Yazdığım fiyat kdvsiz sanırım. Bana da görevli şu an indirim var dedi. KDV ile aynı fiyata geliyor olabilir

dostum monitörü aldım evime geldi kurulumu sorunsuz yaptım ölü piksel ile karşılaşmadım öncelikle pivot yok sadece kafasını aşşağı yukarı eğebiliyorsun asansör sistemi yok parlaklığının az oldugunu düsünüyorum ama güzel bu fiyata almanı tavsiye ederim fiyat performans 180hz 1ms

dostum monitörü aldım evime geldi kurulumu sorunsuz yaptım ölü piksel ile karşılaşmadım öncelikle pivot yok sadece kafasını aşşağı yukarı eğebiliyorsun asansör sistemi yok parlaklığının az oldugunu düsünüyorum ama güzel bu fiyata almanı tavsiye ederim fiyat performans 180hz 1ms
Bende Msi g255pf sipariş ettim şimdi bakalım nasıl çıkacak memnun kalacak mıyım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı