Elektronik MSI G244F 4450 TL

Türkiye'ye bunun beyaz modelleri neden gelmedi? Bu arada çok iyi fiyat.

İnceleme videosu falan neden yok bunun, epeyde bile çıkmıyor. AOC 24G2SPU/BK ile arasında çok fark var mıdır acaba?

İnceleme videosu falan neden yok bunun, epeyde bile çıkmıyor. AOC 24G2SPU/BK ile arasında çok fark var mıdır acaba?
Japonca bir video bulunuyor YouTube’de. Onu izlemiştim auto-translate ile. Kağıt üzerindeki özelliklerden bahsediyordu birkaç UFO testi de yapmış arkadaş. İsterseniz paylaşabilirim.

Japonca bir video bulunuyor YouTube'da. Onu izlemiştim Auto-translate ile. Kağıt üzerindeki özelliklerden bahsediyordu birkaç UFO testi de yapmış arkadaş. İsterseniz paylaşabilirim.

Hocam monitör geldiyse adaptörün prize takilan kisminin başını çekip atabilir misin?

Evde değilim hocam geçince atarım.
Hocam herhalde 2 aya yakındır kullanıyorsunuz. Deneyiminize göre eksi ve artılarını paylaşabilir misiniz ? Bende bir monitör alacağım duruma göre bunu tercih edeyim.

Hocam herhalde 2 aya yakındır kullanıyorsunuz. Deneyiminize göre eksi ve artılarını paylaşabilir misiniz? Bende bir monitör alacağım duruma göre bunu tercih edeyim.
Bugun konusunu actim, inceleyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…