Takvaa Hectopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 2.883 Çözümler 5 Yer Paris Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar bu ürün gerçek 1ms GtG'mi ve paneli gerçek 8 bit'mi yoksa 6 bit + frc‘mi bu fiyata alınır mı? Kullanan var mı? MSI G244F 23.8 inç 170Hz 1ms Full HD FreeSync Premium Rapid IPS Gaming Monitör Rapid IPS – 1 ms GTG tepki süresi ile ekrandaki renk ve parlaklığı hızla optimize eder www.gaming.gen.tr
Arkadaşlar bu ürün gerçek 1ms GtG'mi ve paneli gerçek 8 bit'mi yoksa 6 bit + frc‘mi bu fiyata alınır mı? Kullanan var mı? MSI G244F 23.8 inç 170Hz 1ms Full HD FreeSync Premium Rapid IPS Gaming Monitör Rapid IPS – 1 ms GTG tepki süresi ile ekrandaki renk ve parlaklığı hızla optimize eder www.gaming.gen.tr
YusufAksoy55 Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #2 Bende satın aldım G244F. henüz inceleyemedim. Sitesinde 8 bit olduğu yazıyor. MSI G244F- All About Gaming | Esports Gaming Monitor | MSI Inspired by the rigorous quality testing in the production of the MSI Gaming series, the MSI design is full of symbols of sturdiness and durability. www.msi.com
Bende satın aldım G244F. henüz inceleyemedim. Sitesinde 8 bit olduğu yazıyor. MSI G244F- All About Gaming | Esports Gaming Monitor | MSI Inspired by the rigorous quality testing in the production of the MSI Gaming series, the MSI design is full of symbols of sturdiness and durability. www.msi.com
Takvaa Hectopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 2.883 Çözümler 5 Yer Paris Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #3 YusufAksoy55 dedi: Bende satın aldım G244F. Henüz inceleyemedim. Sitesinde 8 bit olduğu yazıyor. MSI G244F- All About Gaming | Esports Gaming Monitor | MSI Inspired by the rigorous quality testing in the production of the MSI Gaming series, the MSI design is full of symbols of sturdiness and durability. www.msi.com Genişletmek için tıkla... Hocam gelince inceler misiniz ürünü.
YusufAksoy55 dedi: Bende satın aldım G244F. Henüz inceleyemedim. Sitesinde 8 bit olduğu yazıyor. MSI G244F- All About Gaming | Esports Gaming Monitor | MSI Inspired by the rigorous quality testing in the production of the MSI Gaming series, the MSI design is full of symbols of sturdiness and durability. www.msi.com Genişletmek için tıkla... Hocam gelince inceler misiniz ürünü.
YusufAksoy55 Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #4 Takvaa dedi: Hocam gelince inceler misiniz ürünü. Genişletmek için tıkla... İnceledim güzel monitör fakat bana kusurlu geldi iade ettim. Dosya Ekleri IMG_8561.jpeg 59,6 KB · Görüntüleme: 135 IMG_8560.jpeg 54,2 KB · Görüntüleme: 123 IMG_8559.jpeg 185,6 KB · Görüntüleme: 127
Takvaa dedi: Hocam gelince inceler misiniz ürünü. Genişletmek için tıkla... İnceledim güzel monitör fakat bana kusurlu geldi iade ettim.
Takvaa Hectopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 2.883 Çözümler 5 Yer Paris Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #5 YusufAksoy55 dedi: İnceledim güzel monitör fakat bana kusurlu geldi iade ettim. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun.
YusufAksoy55 dedi: İnceledim güzel monitör fakat bana kusurlu geldi iade ettim. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun.