Topluyo Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 276 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek 29 Kasım 2023 #1 Monitör MSI G244F MSI G244F 23.8 inç 170Hz 1ms Full HD FreeSync Premium Rapid IPS Gaming Monitör Rapid IPS – 1 ms GTG tepki süresi ile ekrandaki renk ve parlaklığı hızla optimize eder www.gaming.gen.tr Bu fiyata monitör buldum bütçem 4000TL Size alınır mı? Ghosting veya Black smearing çıkar mı?
MSI G244F 23.8 inç 170Hz 1ms Full HD FreeSync Premium Rapid IPS Gaming Monitör Rapid IPS – 1 ms GTG tepki süresi ile ekrandaki renk ve parlaklığı hızla optimize eder www.gaming.gen.tr Bu fiyata monitör buldum bütçem 4000TL Size alınır mı? Ghosting veya Black smearing çıkar mı?
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #2 Önerimiz değil bu monitör. Daha doğrusu en son seçenek olarak düşündürür. Blacksmearing ve ghosting olmaz.
Önerimiz değil bu monitör. Daha doğrusu en son seçenek olarak düşündürür. Blacksmearing ve ghosting olmaz.
Nobilium Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 1.654 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #3 Bu monitorun QD modelini kullanıyorum çok memnunum. Fakat alt model olan bu monitor fazla önerilmiyor nedenini bilmem.
Bu monitorun QD modelini kullanıyorum çok memnunum. Fakat alt model olan bu monitor fazla önerilmiyor nedenini bilmem.
Topluyo Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 276 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek 29 Kasım 2023 #4 Saint Lucia dedi: Önerimiz değil bu monitör. Daha doğrusu en son seçenek olarak düşündürür. Blacksmearing ve ghosting olmaz. Genişletmek için tıkla... 4000TL bütçe var başka monitör varsa öneriri misin?
Saint Lucia dedi: Önerimiz değil bu monitör. Daha doğrusu en son seçenek olarak düşündürür. Blacksmearing ve ghosting olmaz. Genişletmek için tıkla... 4000TL bütçe var başka monitör varsa öneriri misin?
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2023 #5 Nobilium dedi: Bu monitorun QD modelini kullanıyorum çok memnunum. Fakat alt model olan bu monitor fazla önerilmiyor nedenini bilmem. Genişletmek için tıkla... Bu modelin QD modeli yok. Galiba karıştırdınız. 1080p kategorisinde MSI'ın QD olarak öyle bir monitörü yok. Topluyo dedi: 4000TL bütçe var başka monitör varsa öneriri misin? Genişletmek için tıkla... MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA bunu öneririm. Daha gözde bir monitör.
Nobilium dedi: Bu monitorun QD modelini kullanıyorum çok memnunum. Fakat alt model olan bu monitor fazla önerilmiyor nedenini bilmem. Genişletmek için tıkla... Bu modelin QD modeli yok. Galiba karıştırdınız. 1080p kategorisinde MSI'ın QD olarak öyle bir monitörü yok. Topluyo dedi: 4000TL bütçe var başka monitör varsa öneriri misin? Genişletmek için tıkla... MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA bunu öneririm. Daha gözde bir monitör.
Nobilium Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 1.654 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2023 #6 Saint Lucia dedi: Bu modelin QD modeli yok. Galiba karıştırdınız. 1080p kategorisinde MSI'ın QD olarak öyle bir monitörü yok. MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA bunu öneririm. Daha gözde bir monitör. Genişletmek için tıkla... Ben monitoru 2k sandim
Saint Lucia dedi: Bu modelin QD modeli yok. Galiba karıştırdınız. 1080p kategorisinde MSI'ın QD olarak öyle bir monitörü yok. MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA bunu öneririm. Daha gözde bir monitör. Genişletmek için tıkla... Ben monitoru 2k sandim