AGOK9319 Picopat Katılım 15 Aralık 2024 Mesajlar 218 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri GeForce RTX3060 - I5 12400F - 24GB GSKILL RAM - 1TB MSI SPANTİTUM M.2 SSD - MSI PRO H610M-E - RAZER DEATHADDER ESSENTİAL - RAZER ORNATA V3 - GİGABYTE GS27QC 2K 170HZ Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #11 FBISuBzErO dedi: Pardon isim benzerliğinden Gigabyte sandım kusurabakmayın. Genişletmek için tıkla... Gigabyte GS25F2 nasıldır peki, zaten Gigabyte alacağım
FBISuBzErO dedi: Pardon isim benzerliğinden Gigabyte sandım kusurabakmayın. Genişletmek için tıkla... Gigabyte GS25F2 nasıldır peki, zaten Gigabyte alacağım
bluerr Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 9.172 Makaleler 8 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #12 AGOK9319 dedi: Tamamdır Gigabyte alacağım o zaman Genişletmek için tıkla... AOC'un renk gamutu ve kontrast oranı daha iyi. Gigabyte ise daha yüksek parlaklığa sahip. AOC daha mantıklı bir seçim olur.
AGOK9319 dedi: Tamamdır Gigabyte alacağım o zaman Genişletmek için tıkla... AOC'un renk gamutu ve kontrast oranı daha iyi. Gigabyte ise daha yüksek parlaklığa sahip. AOC daha mantıklı bir seçim olur.
FBISuBzErO Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #13 AGOK9319 dedi: Gigabyte GS25F2 nasıldır peki, zaten Gigabyte alacağım. Genişletmek için tıkla... G24F2'nin biraz daha iyi panele sahip versiyonu alırsa npişman olamzsın Gigabyte monitör işinde son 3 yılda gayet iyi ilerleme kaydetti.
AGOK9319 dedi: Gigabyte GS25F2 nasıldır peki, zaten Gigabyte alacağım. Genişletmek için tıkla... G24F2'nin biraz daha iyi panele sahip versiyonu alırsa npişman olamzsın Gigabyte monitör işinde son 3 yılda gayet iyi ilerleme kaydetti.
bluerr Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 9.172 Makaleler 8 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #14 FBISuBzErO dedi: Bende G24F2 var 1.5 yıl oldu gram sorun yaşamadım e2'den pek de haberim yok ama. Genişletmek için tıkla... G24F2 kronik sorunlu bir model.
FBISuBzErO dedi: Bende G24F2 var 1.5 yıl oldu gram sorun yaşamadım e2'den pek de haberim yok ama. Genişletmek için tıkla... G24F2 kronik sorunlu bir model.
FBISuBzErO Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #15 bluerr dedi: AOC'un renk gamutu ve kontrast oranı daha iyi. Gigabyte ise daha yüksek parlaklığa sahip. AOC daha mantıklı bir seçim olur. Genişletmek için tıkla... AOC de pahalı değil mi ya? FBISuBzErO dedi: AOC de pahalı değil mi ya? Genişletmek için tıkla... En ucuz 5K Akakçe'de.
bluerr dedi: AOC'un renk gamutu ve kontrast oranı daha iyi. Gigabyte ise daha yüksek parlaklığa sahip. AOC daha mantıklı bir seçim olur. Genişletmek için tıkla... AOC de pahalı değil mi ya? FBISuBzErO dedi: AOC de pahalı değil mi ya? Genişletmek için tıkla... En ucuz 5K Akakçe'de.
bluerr Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 9.172 Makaleler 8 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #16 FBISuBzErO dedi: AOC de pahalı değil mi ya? En ucuz 5K Akakçe'de. Genişletmek için tıkla... 400 TL fiyat farkı var. Buna pahalı denmez. 1 yemek parasına daha üst seviye bir monitör alıyorsun. Yıllarca kullanılacağını hesap edersek gayette normal bir fiyatı var.
FBISuBzErO dedi: AOC de pahalı değil mi ya? En ucuz 5K Akakçe'de. Genişletmek için tıkla... 400 TL fiyat farkı var. Buna pahalı denmez. 1 yemek parasına daha üst seviye bir monitör alıyorsun. Yıllarca kullanılacağını hesap edersek gayette normal bir fiyatı var.
FBISuBzErO Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #17 bluerr dedi: 400 TL fiyat farkı var. Buna pahalı denmez. Genişletmek için tıkla... Doğru ozman AOC bence de mantıklı.
bluerr dedi: 400 TL fiyat farkı var. Buna pahalı denmez. Genişletmek için tıkla... Doğru ozman AOC bence de mantıklı.