27 Eylül 2024 Mesaj: 4 Selamlar. Monitörümü yeni aldım. UFO testte hiçbir karaltı yok. İnternette fotoğrafını çekip bakıyorlardı, benimkinde ise UFO'nun etrafında 3 adet gölge var, solunda ve sağında. Bu ghosting midir? Genişletmek için tıkla...
Selamlar. Monitörümü yeni aldım. UFO testte hiçbir karaltı yok. İnternette fotoğrafını çekip bakıyorlardı, benimkinde ise UFO'nun etrafında 3 adet gölge var, solunda ve sağında. Bu ghosting midir?
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.959 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #2 Video çekip atabilir misiniz?
Arturito Morgarito Centipat Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 550 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #3 Acaba bu monitörü kullanıp da ghosting olup olmadığını söyleyebilecek var mı? Almayı düşünüyorum ama hiç incelemesi yok.
Acaba bu monitörü kullanıp da ghosting olup olmadığını söyleyebilecek var mı? Almayı düşünüyorum ama hiç incelemesi yok.
KS KS FelixTheDev Kilopat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 667 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 29 Ekim 2024 #4 Arturito Morgarito dedi: Acaba bu monitörü kullanıp da ghosting olup olmadığını söyleyebilecek var mı? Almayı düşünüyorum ama hiç incelemesi yok. Genişletmek için tıkla... Ben 1 aydır kullanıyorum gayet güzel. Ghosting yok.
Arturito Morgarito dedi: Acaba bu monitörü kullanıp da ghosting olup olmadığını söyleyebilecek var mı? Almayı düşünüyorum ama hiç incelemesi yok. Genişletmek için tıkla... Ben 1 aydır kullanıyorum gayet güzel. Ghosting yok.
Arturito Morgarito Centipat Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 550 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #5 FelixTheDev dedi: Ben 1 aydır kullanıyorum gayet güzel. Ghosting yok. Genişletmek için tıkla... Ufo test yaptınız mı? Gölge var demişsiniz.
FelixTheDev dedi: Ben 1 aydır kullanıyorum gayet güzel. Ghosting yok. Genişletmek için tıkla... Ufo test yaptınız mı? Gölge var demişsiniz.