Gorbagor Centipat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #1 Monitör MSI G244F https://www.hepsiburada.com/msi-g24...esync-premium-gaming-monitor-p-HBCV00004V6CUI Arkadaşlar, ben bu monitörü aldım. FreeSync Premium monitör ama ben bu monitörde G-Sync özelliğini açabilir miyim? Ekran kartım RTX 4060. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Eylül 2023
https://www.hepsiburada.com/msi-g24...esync-premium-gaming-monitor-p-HBCV00004V6CUI Arkadaşlar, ben bu monitörü aldım. FreeSync Premium monitör ama ben bu monitörde G-Sync özelliğini açabilir miyim? Ekran kartım RTX 4060.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 22 Eylül 2023 #2 Yerlesik G-Sync yok ama DP kablosu ile acmayi deneyebilirsin. Son düzenleme: 22 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
KS KS Gorbagor Centipat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #3 Kokona Shiki dedi: Yerlesik G-Sync yok ama DP kablosu ile acmayi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... DP kablosu var nası yapıcam peki Artı 0 Eksi
Kokona Shiki dedi: Yerlesik G-Sync yok ama DP kablosu ile acmayi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... DP kablosu var nası yapıcam peki
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 22 Eylül 2023 #4 Gorbagor dedi: DP kablosu var nası yapıcam peki Genişletmek için tıkla... FreeSync Monitörlerde NVIDIA G-Sync Açma Rehberi NVIDIA G-Sync teknolojisi artık FreeSync monitörlerde de kullanılabiliyor. Rehberimizde adım adım bu özelliÄi nasıl açacaÄınızı gösteriyoruz. NVIDIA, www.technopat.net Bu rehberi kullan. Artı 0 Eksi
Gorbagor dedi: DP kablosu var nası yapıcam peki Genişletmek için tıkla... FreeSync Monitörlerde NVIDIA G-Sync Açma Rehberi NVIDIA G-Sync teknolojisi artık FreeSync monitörlerde de kullanılabiliyor. Rehberimizde adım adım bu özelliÄi nasıl açacaÄınızı gösteriyoruz. NVIDIA, www.technopat.net Bu rehberi kullan.