eminzsei Hectopat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 1.236 Makaleler 4 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #1 Merhaba, yakın zamanda bozulan AOC 24G4X model monitörümü tamir için İncehesap'a gönderdim. Ürün tamir edilmeyeceği için muadili bir ürünle değişim yapacaklarını söylediler ve bu teklifi kabul ettim. Değişim için önerilen ürün: MSI G244F 23.8" 1ms 170Hz FreeSync Premium Full HD IPS Gaming Monitör. Bu monitör hakkında düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum. Artı ve eksi yönleriyle değerlendirir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim! Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2024
Merhaba, yakın zamanda bozulan AOC 24G4X model monitörümü tamir için İncehesap'a gönderdim. Ürün tamir edilmeyeceği için muadili bir ürünle değişim yapacaklarını söylediler ve bu teklifi kabul ettim. Değişim için önerilen ürün: MSI G244F 23.8" 1ms 170Hz FreeSync Premium Full HD IPS Gaming Monitör. Bu monitör hakkında düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum. Artı ve eksi yönleriyle değerlendirir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim!