MSI G244pf E2 23.8" vs AOC 27g4X 27"

Bütçe
5500
Hocam monitör elime ulaştı ölü piksel ve ghostinge rastlamadım bir IPS panele görede normal ışık sızması yapıyor halen monitör almadıysanız almanızı tavsiye ederim. Cidden çok kaliteli.

Ben de sipariş geçtim hocam indirimle 4200'e denk geldi. Elime ulaştığında ben de deneyimlerimi paylaşırım.

Hocam monitör elime ulaştı ölü piksel ve ghostinge rastlamadım bir IPS panele görede normal ışık sızması yapıyor halen monitör almadıysanız almanızı tavsiye ederim. Cidden çok kaliteli.
hocam memnun musunuz halen monitörden ben dah alamdım düşüne düşüne filozof olduk

Ben de sipariş geçtim hocam indirimle 4200'e denk geldi. Elime ulaştığında ben de deneyimlerimi paylaşırım.
sizde paylaşırsanız yorumlarınızı

Monitör elime sorunsuz geldi. Ölü piksel gibi bir sorunla karşılaşmadım. Ekran parlaklığı eleştiriliyor ama gayet yeterli benim için. Cihazın şimdilik bir sorunu yok, ben dizüstü bilgisayar ile kullanıyorum, 180 Hz'i sorunsuz alıyorum HDMI ile. Renkler de tatmin edici, pivot olması da büyük avantaj. En hızlı modda ghosting belirgin. Diğer modlar gayet akıcı. Hala uygun bir fiyat bandındaysa alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…