MSI G244PF E2 alınır mı?

Bütçe
4300
Hocam yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum, herhangi bir ölü piksel veya ghosting görmedim. Çok şükür şimdiye kadar bir sorun çıkmadı. Ben gayet memnunum.

Işık sızması vs. çok var mı monitörde bir kaç yorum gördüm onun hakkında.
Işık sızması testi yapmadım. Zaten IPS panel olduğu için az da olsa mutlaka vardır diye düşünüyorum. Ghosting testi yaptığımda olumsuz bir şey görmedim. Ölü piksel çıkmadı.

Işık sızması testi yapmadım. Zaten IPS panel olduğu için az da olsa mutlaka vardır diye düşünüyorum. Ghosting testi yaptığımda olumsuz bir şey görmedim. Ölü piksel çıkmadı.

Hocam bende düşünüyorum bu ve G244F E2 ile Gigabyte G24F-2 arasındayım pf E2 ghosting testini paylaşabilir misiniz rica etsem şimdiden teşkürler.

Hocam bende düşünüyorum bu ve G244F E2 ile Gigabyte G24F-2 arasındayım pf E2 ghosting testini paylaşabilir misiniz rica etsem şimdiden teşkürler.
Ben şimdi sipariş verdim hepsiburadadan indirimde galiba bak istersen, gelince paylaşabilirim ama çok anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…