Veloctyz Picopat Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Şubat 2025 #41 Juckly dedi: Ben şimdi sipariş verdim Hepsiburada'dan indirimde galiba bak istersen, gelince paylaşabilirim ama çok anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet bende orada gördüm sizin pf E2 monitörünüz gelince bir ghosting test yaparsanzı çok memun olurum.
Juckly dedi: Ben şimdi sipariş verdim Hepsiburada'dan indirimde galiba bak istersen, gelince paylaşabilirim ama çok anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet bende orada gördüm sizin pf E2 monitörünüz gelince bir ghosting test yaparsanzı çok memun olurum.
J Juckly Decapat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #42 Veloctyz dedi: Evet bende orada gördüm sizin pf E2 monitörünüz gelince bir ghosting test yaparsanzı çok memun olurum. Genişletmek için tıkla... Yaparım, buraya ekran görüntüsünü bırakırım, dediğim gibi ben çok anlamıyorum siz bakarsınız. Veloctyz dedi: Evet bende orada gördüm sizin pf E2 monitörünüz gelince bir ghosting test yaparsanzı çok memun olurum. Genişletmek için tıkla... Merhaba, monitör geldi ghosting testi yaptım çok anlamam ama yok gibi bir şey, ölü piksel yok, fakat monitör ismi böyle gözüküyor Dosya Ekleri monitör.pdf 5,7 KB · Görüntüleme: 103 Son düzenleme: 15 Şubat 2025
Veloctyz dedi: Evet bende orada gördüm sizin pf E2 monitörünüz gelince bir ghosting test yaparsanzı çok memun olurum. Genişletmek için tıkla... Yaparım, buraya ekran görüntüsünü bırakırım, dediğim gibi ben çok anlamıyorum siz bakarsınız. Veloctyz dedi: Evet bende orada gördüm sizin pf E2 monitörünüz gelince bir ghosting test yaparsanzı çok memun olurum. Genişletmek için tıkla... Merhaba, monitör geldi ghosting testi yaptım çok anlamam ama yok gibi bir şey, ölü piksel yok, fakat monitör ismi böyle gözüküyor
Veloctyz Picopat Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Şubat 2025 #43 Juckly dedi: Yaparım, buraya ekran görüntüsünü bırakırım, dediğim gibi ben çok anlamıyorum siz bakarsınız. Merhaba, monitör geldi ghosting testi yaptım çok anlamam ama yok gibi bir şey, ölü piksel yok, fakat monitör ismi böyle gözüküyor Genişletmek için tıkla... İsimde bir sıkıntı var ya bence böyle olmamalı pivot değil mi monitör. Bir de ghosting testini paylaşabilir misiniz?
Juckly dedi: Yaparım, buraya ekran görüntüsünü bırakırım, dediğim gibi ben çok anlamıyorum siz bakarsınız. Merhaba, monitör geldi ghosting testi yaptım çok anlamam ama yok gibi bir şey, ölü piksel yok, fakat monitör ismi böyle gözüküyor Genişletmek için tıkla... İsimde bir sıkıntı var ya bence böyle olmamalı pivot değil mi monitör. Bir de ghosting testini paylaşabilir misiniz?
J Juckly Decapat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #44 Veloctyz dedi: İsimde bir sıkıntı var ya bence böyle olmamalı pivot değil mi monitör. Bir de ghosting testini paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bence g244f e2 nin sadece pivot olan hali , ekran görüntüsü atsam yeterli olur mu ? Juckly dedi: Bence g244f e2 nin sadece pivot olan hali , ekran görüntüsü atsam yeterli olur mu ? Genişletmek için tıkla... Diğer arkadaşlar bakarsa ayarlardan anlarız
Veloctyz dedi: İsimde bir sıkıntı var ya bence böyle olmamalı pivot değil mi monitör. Bir de ghosting testini paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bence g244f e2 nin sadece pivot olan hali , ekran görüntüsü atsam yeterli olur mu ? Juckly dedi: Bence g244f e2 nin sadece pivot olan hali , ekran görüntüsü atsam yeterli olur mu ? Genişletmek için tıkla... Diğer arkadaşlar bakarsa ayarlardan anlarız
Veloctyz Picopat Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Şubat 2025 #45 Juckly dedi: Bence G244F e2'nin sadece pivot olan hali, ekran görüntüsü atsam yeterli olur mu? Diğer arkadaşlar bakarsa ayarlardan anlarız. Genişletmek için tıkla... Dostum zaten F E2 ile pf E2 arası tek fark pivot ve renk derinliği pivotsa sıkıntı yok. Bir de sen telefonundan ghosting testini çekip tabilir misin? 10sn falan. Juckly dedi: Bence G244F e2'nin sadece pivot olan hali, ekran görüntüsü atsam yeterli olur mu? Diğer arkadaşlar bakarsa ayarlardan anlarız. Genişletmek için tıkla... Hocam ghosting testini telefonununuzdan çekip paylaşacak mısınız acaba. Son düzenleme: 19 Şubat 2025
Juckly dedi: Bence G244F e2'nin sadece pivot olan hali, ekran görüntüsü atsam yeterli olur mu? Diğer arkadaşlar bakarsa ayarlardan anlarız. Genişletmek için tıkla... Dostum zaten F E2 ile pf E2 arası tek fark pivot ve renk derinliği pivotsa sıkıntı yok. Bir de sen telefonundan ghosting testini çekip tabilir misin? 10sn falan. Juckly dedi: Bence G244F e2'nin sadece pivot olan hali, ekran görüntüsü atsam yeterli olur mu? Diğer arkadaşlar bakarsa ayarlardan anlarız. Genişletmek için tıkla... Hocam ghosting testini telefonununuzdan çekip paylaşacak mısınız acaba.
Burak Karabal Kilopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 9.585 Çözümler 52 10 Mart 2025 #46 @Zlaxy monitör hakkında deneyimlerin nasıl?