MSI G244PF E2 alınır mı?

Bütçe
5800
@Veloctyz MAG 256F ile G24F-2 arasinda 1-2K varsa ucuz olani al. O kadar fiyat farkini hak edecek bir şey yok.

Tamam teşekkür ederim peki AOC da durum nasıl sanırsam o daha pahalı ya da gene 2K var ona ne derisn. Deger mi bir de MSI pf E2 kötü yanlaro ne bana bakınca iyi gelmisdi. Şu an herhlade Gigabyte düşünüyorum ama sen MSI kötü yanlarinida söylersen içimde hiç kuşku kalmiyacak şimdiden tsk.

@Veloctyz AOC hangisi? 24G4X ise olabilir ama fiyata bagli. G244pf e2'nin kontrast ve maksimum parlaklik yonunden zayifliklari var, bu sebeple onermem.

Teşekkür MSI kontrast ve parlaklığı çok sıkıntı olcgini duunmuyorum zaten FPS oyunlri oynuyorum genelde. Ama aklimda Gigabyte var teşekkür dostum yorum icin.

Hocam peki ne almalıyım bu bütçede G244 pf yi de önermiyorsunuz önerdiğiniz AOC monitör veya Gigabyte 6K civarı hep.

Adam kontrast düşük dedi renklerle ilgili galiba FPS oyunları oynayacaksan önemli mi de kontrast.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…